Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Spyshots: 2014 BMW X4

BMW X4 er blevet spottet i København

 

Spyshots: 2014 BMW X4, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Endnu engang var vores læser Nikolaj skarp med sit kamera, da en konvoj af den kommende 2014 BMW X4 kørte gennem Amager i retning mod Sverige til vintertests.

 

I anden halvdel af 2013, kunne man for første gang se billeder og video af den kommende X4, og BMW har også før været ude med billeder af en X4 Koncept model. Denne gang er den altså set i Danmark, på vej mod nordsverige.

 

HINT OS! Støder du selv på denne slags former for prototyper? Så skynd dig at sende billeder til os på Info@Pro-Street.dk!

 

Designet på X4 bliver meget i stil med det vi kender fra X6 og X3. En kombination af disse, hvor X3 lægger grundformen men taglinje tages fra X6. BMW X4 har dog større sidespejle og en mere konventionel bagende end X6 har på nuværende tidspunkt. Ny variant af X6 er dog også snart på trapperne.

 

Får samme motorer som X3
I og med at 2015 BMW X4 er baseret på X3, vil motorprogrammet formentlig også blive identisk. Og her snakker vi så om:
– En twin-turbo 2,0-liters fire-cylinderet benziner med 240 hestekræfter og 352 Nm
– En twin-turbo 3,0-liters rækkesekser med 300 hestekræfter og 406 Nm
– En 2,0-liters firecylinderet diesel med 184 hestekræfter og 380 Nm.

 

BMW X4 har en forventet introducering tidligt i 2014. Så kig snart forbi igen for yderligere detaljer!

 

[nggallery id=709]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.