fbpx

Spyshots: 2013 Porsche Panamera facelift

Panamera får snart et facelift, så den matcher den nye 911

 

[youtube]yl6cj31NkSY[/youtube]

 

Nürburgring Tour 2012 – I samarbejde med RTT.dk – Folie til biler

Panamera får et facelift
Næste udgave af Porsche Panamera bliver testet i disse dage på Nürburgring. Modellen som hedder 2013 Porsche Panamera, får et meget lille facelift for at ende med at matche den nyeste 911 på udseendet.

 

Det betyder at den på fronten og bagenden får et nyt lygtedesign samt andre kofangere. Ellers er der formentlig ikke andet større i vente.

 

Se flere nye prototyper her

 

Modellen bliver vist frem på Paris Motor Show senere på året. Modelprogrammet vil på et tidspunkt i fremtiden også komme til at indeholde en Panamera Cabriolet, en Shooting Brake udgave samt en udgave med lang aksel afstand.

 

Motorprogrammet ser noget mere uændret ud. Her kommer der formentlig bare de samme motorer, med lidt bedre brændstoføkonomi og mere power. En af udgaverne bliver en Panamera S, som får en 3,0-liters V6 med 420 hestekræfter. På dieselsiden kommer en Audi-produceret V8 TDI motor, som dog ikke er blevet afsløret hvad yder.

 

I 2015 har Porsche planlagt en helt ny Panamera. Den vil få MSB platformen under sig, og den vil smide 91 kilo hvad vi ved indtil nu.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.