fbpx

Spyshots: 2013 Porsche Panamera facelift

Panamera får snart et facelift, så den matcher den nye 911

 

[youtube]yl6cj31NkSY[/youtube]

 

Nürburgring Tour 2012 – I samarbejde med RTT.dk – Folie til biler

Panamera får et facelift
Næste udgave af Porsche Panamera bliver testet i disse dage på Nürburgring. Modellen som hedder 2013 Porsche Panamera, får et meget lille facelift for at ende med at matche den nyeste 911 på udseendet.

 

Det betyder at den på fronten og bagenden får et nyt lygtedesign samt andre kofangere. Ellers er der formentlig ikke andet større i vente.

 

Se flere nye prototyper her

 

Modellen bliver vist frem på Paris Motor Show senere på året. Modelprogrammet vil på et tidspunkt i fremtiden også komme til at indeholde en Panamera Cabriolet, en Shooting Brake udgave samt en udgave med lang aksel afstand.

 

Motorprogrammet ser noget mere uændret ud. Her kommer der formentlig bare de samme motorer, med lidt bedre brændstoføkonomi og mere power. En af udgaverne bliver en Panamera S, som får en 3,0-liters V6 med 420 hestekræfter. På dieselsiden kommer en Audi-produceret V8 TDI motor, som dog ikke er blevet afsløret hvad yder.

LÆS OGSÅ:
Så mange overtrådte loven ved skolestarten 2017

 

I 2015 har Porsche planlagt en helt ny Panamera. Den vil få MSB platformen under sig, og den vil smide 91 kilo hvad vi ved indtil nu.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.