fbpx

Spyshots: 2013 Mercedes-Benz S-klasse

Her er billeder af den kommende S-klasse fra Mercedes-Benz

 

[youtube]51jsKC4x6Ks[/youtube]

 

Nürburgring Tour 2012 – I samarbejde med RTT.dk – Folie til biler

Her er den kommende S-klasse
Mercedes-Benz tester i øjeblikket de sidste udgaver af den kommende 2013 Mercedes-Benz S-klasse, som formentlig meget snart får sin premiere.

 

Det er ikke første gang at der kommer spyshots ud af bilen på nettet, og mens vi så den var Mercedes-Benz i gang med at lave en video med bilen. Formentlig en “officiel spyvideo” som havner på nettet om ganske få uger.

 

Se flere nye prototyper her

 

Modelprogrammet for den næste S-klasse er ret omfattende. Hele otte udgaver skulle være planlagt. Det går fra S250 CDI, S350 CDI, S300 Bluetec Hybrid, S400 Bluetec Hybrid på diesel siden til S500, S600, S63 AMG og S65 AMG på benzin siden.
Dertil kommer der højst sandsynligt nogle L udgaver, som skal sælges på det amerikanske og asiatiske marked.

 

Danske priser er ikke udkommet endnu, men forventes kort efter bilens premiere som formentlig bliver til Paris Motor Show i slutningen af året.

 

[nggallery id=651]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.