Spyshots: 2013 Mercedes-Benz S-klasse

Her er billeder af den kommende S-klasse fra Mercedes-Benz

 

[youtube]51jsKC4x6Ks[/youtube]

 

Nürburgring Tour 2012 – I samarbejde med RTT.dk – Folie til biler

Her er den kommende S-klasse
Mercedes-Benz tester i øjeblikket de sidste udgaver af den kommende 2013 Mercedes-Benz S-klasse, som formentlig meget snart får sin premiere.

 

Det er ikke første gang at der kommer spyshots ud af bilen på nettet, og mens vi så den var Mercedes-Benz i gang med at lave en video med bilen. Formentlig en “officiel spyvideo” som havner på nettet om ganske få uger.

 

Se flere nye prototyper her

 

Modelprogrammet for den næste S-klasse er ret omfattende. Hele otte udgaver skulle være planlagt. Det går fra S250 CDI, S350 CDI, S300 Bluetec Hybrid, S400 Bluetec Hybrid på diesel siden til S500, S600, S63 AMG og S65 AMG på benzin siden.
Dertil kommer der højst sandsynligt nogle L udgaver, som skal sælges på det amerikanske og asiatiske marked.

 

Danske priser er ikke udkommet endnu, men forventes kort efter bilens premiere som formentlig bliver til Paris Motor Show i slutningen af året.

 

[nggallery id=651]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!