fbpx

Spyshots: Over 200 kilo lettere 7-serie

En BMW 7-serie prototype er blevet set i Tyskland

Spyshots: Over 200 kilo lettere 7-serie, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Spyshots 2015/2016 BMW 7-serie

Vi har fået tilsendt disse læserbilleder af den kommende BMW 7-serie, set på motorvejen i Tyskland. Vores læser var hurtig på aftrækkeren, da han kom kørende på motorvejen og bilen pludselig var en del af trafikken.

Den 2015/2016 store udgave af BMW 7-serien, er stadig meget forklædt som det tydeligt fremgår af disse billeder. Og det er trods at flagskibet ikke skulle blive noget helt vildt, hvad angår designet.

Så mens at designet på det ydre, nok bliver en del konservativt, har Chairman Norbert Reithofer været ude og fortælle, at 7-serien bliver et ‘eksempel på vægtreduktion’. For med elementer fra den tidligere viste ‘Vision Future Luxury Concept’, får 7-serien formentlig en masse kulfiber og aluminums dele, hvilket vil gøre den store luksusbil omkring 204 kilo lettere end sin forgænger.

På motorprogrammet skal man nok også bare forvente de normale varianter. Men der har dog været rygter om en fire-cylinderet 2,0-liters motor, samt en M770i xDrive med twin-turbo og 475 hestekræfter på en 4,0-liters V8 motor, med 650 Nm.

Er du selv på ferie?

Vi viser gerne dine feriebilleder frem, af de biler du måtte støde på mens du er på ferie. Og rigtig gerne, hvis det er prototyper som denne. Send den straks til Info@Pro-Street.dk!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.