fbpx

Sportscar Event 2014: FDM Sjællandsringen

Sportscar Event er slut – nu sendes 11. mio kroner videre

 

Sportscar Event 2014: FDM Sjællandsringen, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Sportscar Event 2014

 

Turen er sponseret af Michelin

Vi sendte vores fotograf Karsten til bilevent på Roskildes køretekniske anlæg, som lagde området til rådighed for Sportscar Event, som traditionen tro giver den gas med publikum for penge, til fordel for blandt andre Børnecancerfonden.

Bilerne der køres i, er alt fra lækre røde Ferrari’er til de mest skrigende orange Lamborghini’er. De ejes af private, som bidrager til eventen.

Sportscar Event afholdes traditionen tro af to omgange. Første gang sker i Jylland på Jyllandsringen, mens den sjællandske del som sagt foregår på FDM Sjællandsringen. Efter hele syv timer, blev der samlet ikke mindre end to millioner kroner ind!

 

LÆS OGSÅ: Meget mere Sportscar Event 2014 her!

 

Jason Watt var populær

Den altid smilende danske racerkøre Jason Watt, var en af de mest populære biler på FDM Sjællandsringen. Han kører i en Ford GT, med hele 1.000 hestekræfter. Men efter den måtte udgå, var de to mest populære biler Lamborghini Aventador samt Ferrari 458 Speciale.

Sportscar Event donere også penge til Børneulykkesfonden samt Ronald McDonald Huset.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.