fbpx

DHB 2012: Spasserjeep med fut i

Læs om Motornissens vanvittige spasserjeep, der blæser med over 100 km/t!

 

DHB 2012: Spasserjeep med fut i, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

På invalide knallert med over 100 km/t
Her er Klaus aka ‘Motornissen’. En fyr med hang til fart, og de mest syrede projekter. Senest har ‘Motornissen’ sendt os en mail, hvor han fortæller nærmere om sit nyeste projekt, som denne gang omhandler en invalide knallert.

 

Normalt er det ikke noget som vi skriver om her på Motorsektionen.dk, men vi har alligevel valgt at bringe den ud til jer, da det her projekt simpelhent er SÅ skørt, at vi aldrig har set noget lignende! Normalt er sådan en el-scooter jo ikke noget der kan stikke fra politiet, og de ældre pensionister der får stillet en til rådighed, klager ofte over den lave fart. Det er slut nu, med ‘Motornissen’s vanvittige udgave, går den nemlig over 100 km/t!

 

Vil slå verdensrekord
“Sidste efterår kom der et par kammerater og spurgte om ikke det var muligt at tune en inverlideknallert så meget på el, at den kunne komme til at køre på baghjul.”, fortæller Klaus der derefter satte sig i gang med projektet.

 

“Resultatet blev to inverlideknallerter der kører omkring 80km/t, og som uden problemer kan køre på baghjul. Jeg undersøgte lidt tilfældigt hvor hurtig verdens hurtigste inverlideknallert var, og blev overrasket over at rekorden “kun” var 115km/t, og at den var sat ved at sætte en stor benzinmotor i. Det er der jo ingen udfordring i, så jeg besluttede mig for at forsøge at slå den på el.” fortsætter ‘Motornissen’.

 

“Udgangspunktet er en ældre trehjulet sag, med en maxhastighed på 12km/t, som har fået nogle flere batterier, en større motor, ny elektronik, og bagenden fra en go-kart. Motoren er en min kammerat havde liggende på en hylde i garagen. Det er en type som bliver brugt til dragrace i USA… I BILER!” .

 

Opfinder-Glenn giver en hånd
En af vores gode venner, Glenn Nielsen fra Wroum.dk, har også været med inde over dette projekt. Gleen der tidligere har slået verdensrekorder med deres el projekter, har stået bag controlleren til denne invalideknallert.

 

“Det er samme slags controller, som de bruger i deres andre mellemstore projekter”, fortæller ‘Motornissen’.

 

“Batterierne er nogle ældre GEL/BLY batterier som jeg bruger i mange af de ting jeg bygger. Pt kører den “kun” 48V, og under første prøvetur tøffede den stille og roligt op på 90km/t, før den begyndte at ryste ret kraftigt i styret. Jeg har lavet lidt om på styrgeomatrien, og satser på at prøve igen i aften.”

 

Kan opleves på DHB 2012
Målet med denne invalideknallert er, at ramme en fart på over 100 km/t! Helt præcist skal den op på 120 km/t, for at slå den nuværende hastighedsrekord for sådan et slags projekt som dette her. Og det vil ‘Motornissen’ gøre på dette års DHB 2012 (Danmarks Hurtigste Bil).

 

“Målet er 120km/t, hvilken meget gerne skulle være muligt at opnå på de 402m der er til rådighed til DHB.” afslutter ‘Motornissen’.

 

Du kan se meget mere om projektet samt videoklip, på www.Motornissen.dk eller opleve den live til DHB 2012!

 

[nggallery id=736]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.