fbpx

Spar op til 100.000 på Nissan 370Z

Tilbudet gælder udvalgte lagerbiler. Og kun i Nytårskur weekenden

Traditionen tro holder Nissan Nytårskur den første weekend i det nye år (3. og 4. januar).

Denne gang fejres nytåret med det hele store brag af en fest med overflod af gode tilbud på både biler, tilbehør, finansiering og forsikring.

Få for 10.000 kr. valgfrit tilbehør med i købet
Ved køb af en Note, Pulsar, Juke, Qashqai eller X-Trail kan der i Nytårskur-weekenden frit vælges for 10.000 kr. tilbehør. Der skal bare tages ned fra hylderne. Det er med i prisen. Meget passende er der i samme weekend tilbud på et stort udvalg af sæt med komplette originale vinterhjul. Bare for at komme med en idé.

Nissan kunder tilbydes også et særligt godt servicetilbud i forbindelse med Nytårskuren. De kan i denne weekend købe udvidet tryghed i ekstra to år i forlængelse af deres fabriksgaranti på tre år. Der kan spares 35% på normalprisen. Udvidet tryghed gælder reservedele, reparationer og andre uventede udgifter samt vejhjælp, og træder i kraft, når nybilsgarantien udløber.

Spar op til 100.000 kr. på en Nissan 370Z sportsvogn
Sidst men ikke mindst kan der spares op til 100.000 kr. på 370Z sportsvognen. Tilbudet gælder udvalgte lagerbiler. Og kun i Nytårskur weekenden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.