fbpx

Spar 100.000 på en Audi A3

Audi starter året med super priser på A3, eller en ny Audi A4 Prestige

Skal du starte året med at køre i en ny Audi, så er der godt nyt til dig. Blandt de mange fabrikanter som kører kampagner her i januar, er Audi ude med et ekstra godt tilbud på Audi A3 – som du kan spare 100.000 kroner på.

I weekenderne 5-6 januar og 12-13 januar 2019, er der nemlig kampagner på Audi A3 Sportback Sport Limited Edition og Audi A4 Prestige.

Audi A3 Sportback Sport Limited Edition

For 289.990 kroner kan du stikke afsted med Audi A3, som under motorhjelmen har en dieselmotor med 116 hestekræfter, eller en TFSI S Tronic med 190 hestekræfter, for 349.990 kroner.

Foruden standardudstyret har Audi A3 Sportback Sport Limited Edition også fartpilot, parkeringssensor bag, lys- og regnsensor, forberedelse til navigation, førerinformation, Audi smartphone interface, multifunktionssportslæderrat med varme, sædevarme, midterarmlæn, rammeløst automatisk nedblændeligt bakspejl, S line eksteriør, 18” alufælge, fjernlysassistent og LED-forlygter inkl. LED-baglygter med dynamisk blinklys.

LÆS OGSÅ:
Lumma Design Mercedes-AMG G63 CLR G770

Læs meget mere om A3 Limited Edition samt se hele pris- og udstyrslisten på her.

Audi A4 Prestige

En ny udstyrsmodel på Audis program, er modellen ‘Prestige’. Den kommer enten som Limousine eller Avant model, og har foruden standard udstyret en MMI navigation, Audi Connect (3 mdr.), førerinformation i farve, midterarmlæn, parkeringssensor for og bag, fjernlysassistent, splitbagsæde (Limousine) og elektrisk bagklap (Avant).

Du kan løbe afsted med en Audi A4 Prestige Limousine med 190 hestekræfter på en TFSI motor, for 374.990 kroner. For 12.000 kroner ekstra kan du tilkøbe Assistentpakken Tour, som består af adaptiv fartpilot, Active lane assist, køassistent (<60 km/t), kamerabaseret vejskilteassistent samt Audi pre sense front inkl. undvigeassistent og drejeassistent.

Se hele pris- og udstyrslisten på Audi A4 Limousine her, samt for Audi A4 Avant på dette site.

Beskatningsgrundlag for Audi A4 Avant Prestige starter på 365.000 kroner.

[nggallery id=996]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.