fbpx

‘Skyderi’ var knald fra en udstødning

Flere høje knald og biler i høj fart, viste sig ikke at være så alvorligt som først antaget

I dagens uddrag i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi, kan man læse at der blev modtaget et opkald i går omkring klokken 19:12, hvor en borger havde anmeldt at havde hørt flere biler som lå og kørte sammen. Det lød som om bilerne jagtede hinanden, og som om at der blev skudt.

Anmelderen havde hørt, at bilerne kørte i retning mod Køge, og at der stadigvæk blev skudt. Derfor blev flere patruljer sendt i samme retning af hvor anmelderen havde hørt ‘skuddene’.

Ved en tankstation fik politiet kontakt til et vidne, der havde set tre mindre sorte biler som lå og kørte rundt på parkeringspladsen ved stadion og på Vordingborgvej. Fra den ene bils udstødning lød der flere knald, og der kom tilmed lysglimt fra udstødningen. Det kunne derfor fastslås, at der ikke var tale om skyderig.

Senere fik en anden patrulje kontakt til en personbil, som afgav samme former for knald i udstødningen. Den 44-årige bilist der sad bag rattet, var en mand fra Faxe. Han fik en formaning af patruljen, og hele alarmen blev afblæst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.