fbpx

Skoda-, Volvo- eller Toyota-ejere er de bedste bilister

En undersøgelse for EasyPark af YouGov viser, at danskerne forventer de bedste bilister bag rattet er personer i Skoda-, Volvo- eller Toyota

En undersøgelse foretaget af YouGov for parkeringsapp firmaet EasyPark viser, at danskerne generelt set forventer de bedste bilister befinder sig bag rattet i biler fra Skoda, Volvo og Toyota.

Derimod viser undersøgelsen også, at hvis du kører i en BMW, Audi eller Mercedes-Benz, så forventes det fra de andre bilister, at man skal være ekstra opmærksom.

De lande det er mest sikkert at befærde sig i på vejene, anses af danskerne for at være det tyske folk. De kan finde ud af at køre bil, men de er dog også stærkt efterfulgt af os selv, nemlig de danske bilister. Man formoder samtidig, at bilisterne i Scandinavien er de mest trygge at køre iblandt, hvormod jo længere sydpå du kommer i Europa, des mere skal du passe på.

Italien anses ikke for at være et rart sted at køre i bil. Hele 27% af danskerne vurderer ifølge EasyParks undersøgelse, at italienerne er de mindst sikre bilister skarpt forfulgt af slovenerne og franskmændende.

LÆS OGSÅ:
McLaren teaser ‘Sports Series’-lineup igen

Vi er ikke bedst til at parkere vogntøjet

Tyskerne er bedst til at parkere, vurderer danskerne, selvom vi selv er næsten lige så gode. Og også på parkeringsfronten skælder danskerne lidt ud på italienere og franskmænd, der udråbes som de dårligste.

Om undersøgelsen:

Undersøgelsen er gennemført af YouGov for EasyPark og omfatter 1019 online interview med danskere i 18 -74 og er gennemført i perioden fra 27. juni til 3. juli.

Danske bilisters oplevelser på udenlandske veje:

– 23 % udpeger tyskere som de mest sikre bilister, efterfulgt af danskere (15 %), svenskere (13 %) og nordmænd (9 %).

– 27 % vurderer, at italienere er de mindst sikre bilister, efterfulgt af slovenere (18 %) og franskmænd (6 %).

– 15 % har fået en parkeringsbøde i udlandet. Yderligere 5 % har fået mere end én bøde i udlandet.

– 15 % mener, at tyskerne er bedst til at parkere, efterfulgt af danskerne (14 %).

– 14 % vurderer, at italienere er dårligst til at parkere (14 %), efterfulgt af franskmænd (12 %) og spaniere (8 %).

LÆS OGSÅ:
Galleri: Seat Meetup ved Roskilde Lufthavn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.