Skoda er mere populær end Mercedes-Benz

Studerende har fundet ud af, at Skoda er mere populær end Mercedes’

En gruppe studerende har fundet ud af, at Skoda har haft større held med lanceringen online af den nye Superb, end Mercedes-Benz fik med deres GLE.

Skoda er efterhånden vokset op, og blevet et af de mest profitable afdelinger i VAG gruppen. Med den seneste lancering af Skoda Superb, har de ligeledes skabt en enorm omtale i den digitale verden. Det blev skabt blandt andet ved at give gratis testkørselsmuligheder af bilen, før den blev lanceret officielt.

I følge studiet har Skoda Superb udgjort hele 8,1% af kommentarerne der er givet online, ud af 13.850 indsamlet i juni måned.

Renault er med i toppen
I samme periode lå Mercedes-Benz på andenpladsen, med 5,9% på deres GLE model. Tredjepladsen blev indtaget af Renault’s Kadjar. Endnu en Renault tog fjerdepladsen, nemlig den store Espace med 4,8%, stærkt forfulgt af Mercedes-Benz GLC med 4,6%.

TNS som står bag undersøgelsen fortæller, at indsamlingen stammer fra en række tæt overvågede bilblogs, fora samt social medie aktivitet fra 3.000 digitale udgivelser om bilindustrien i Tyskland, England, Frankrig og Spanien. Alle udgivelser var nøje håndplukket ud fra hvor relevant indholdet var skrevet mm.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!