Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Send ham ud at køre Ferrari

Hvad giver man manden, der aldrig ønsker sig noget?
Der findes næppe nogen sværere opgave, end at købe gaver til mænd. Ikke fordi vi er hverken kræsne eller utaknemmelige, men fordi det er sjældent, at vi reelt mangler noget.
Gaver til mænd ender derfor ofte ud i enten sokker, rødvin eller bøger som alligevel ikke bliver læst.

Men når jul og fødselsdag trænger sig på, og du nu engang SKAL ud og finde en gave til ham, der aldrig ønsker sig noget, hvordan gør man så det? Måske var det en ide, at droppe tanken om materielle goder, og i stedet give ham én på opleveren?

Alle mænd har, uanset om de vil være ved det eller ej, været drenge engang. Og hvis man kradser bare en lille smule i overfladen hos langt de fleste voksne mænd, findes den dreng, de engang var, stadig derinde bagved et sted – og så er det lige pludselig en helt anden snak, når det gælder om, at finde en gave til ham, altså drengen!

Hvad med, at opfylde en eller flere af hans drengedrømme? Det kunne være, at han skulle prøve kræfter med en Ferrari eller Lamboghini? Måske springe i faldskærm, eller opleve verdensklasse fodbold i England eller Spanien?

Mulighederne er mange, og ironisk nok er situationen nu faktisk vendt 180 grader, fra ikke at kunne finde på noget, til at have svært ved at vælge den helt rette gave til ham.

Så den der med, at han ikke ønsker sig noget, er ikke gangbar valuta. fordi når alt kommer til alt, er det der med gaver til mænd slet ikke så svært, for næsten alle mænd ønsker sig de samme to ting. 1: at have det godt (og det har vi som udgangspunkt) og 2: at have nogle gode, vilde eller hæsblæsende historier, at fortælle!

Og med et gavekort til en oplevelse, der fejer benene væk under ham, er det netop hvad han får – altså en god historie, at fortælle!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.