fbpx

Seat vil have rekorden tilbage på Nürburgring

Seat vil have rekorden tilbage, med en letvægts Leon Cupra og 280 hestekræfter

 

Seat Leon Cupra

Netop som Renault fik generobret rekorden på Nürburgring for forhjulstrækkere, melder Seat nu at de vil kæmpe for at få rekorden tilbage. Det skal ske med en letvægts udgave af Seat Leon Cupra samt 280 hestekræfter under hjelmen.

I et interview med Auto Express, fortalte chassis udvikler Sven Schawe fra Seat at hvis de også fjernede komponenter fra deres bil og gjorde den lettere, så ville de nemt kunne slå den. Det handler jo kun om fire sekunder.

Schawe bekræfter derved, at Seat kunne finde på at producere en letvægts udgave af Leon Cupra, og derved generhverve sig forhjulstrækker rekorden på Nürburgring. Men selvom intet er officielt endnu, nævnte han samtidig at Seat allerede har en bil af samme type klar, og de egentlig bare mangler at overveje om de gider tage kampen op mod Renault igen. Der er dog ingen ord på, om denne letvægts model kommer i produktion eller ej. Det vil kun ske, hvis der kommer en stor efterspørgsel på bilen.

LÆS OGSÅ:
Aston Martin DBC Concept

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.