fbpx

Seat Leon ST Cupra får 280 hestekræfter

Seat har udgivet informationerne om den kommende ST Cupra

Tilbage i marts 2014 blev den nye Cupra og Cupra 280 i tre- og femdørs hatchbacks vist frem på Geneve Motor Show. Og nu er de klar med stationcarudgaven, og færdiggøre derved modelprogrammet for Leon. Den nye model kommer også i to forskellige varianter, begge med en turboladet 2.0-liters benzin motor.

I Leon ST Cupra yder den 265 hestekræfter mens den i Leon ST Cupra 280 yder den 280 hestekræfter. Begge yder maksimalt 350 Nm. Den hurtigste udgave af Cupra 280, kommer med en DSG gearkasse, og klarer 0-100 km/t på seks sekunder, mens den manuelle udgave er 0.1 sekunder langsommere. Den mere normale version klarer samme sprint på 6.1 sekunder med DSG gearkassen, og 6.2 sekunder med den manuelle seks-trins gearkasse. Alle modellerne deler elektronisk topfart, som er begrænset til 250 km/t.

Seat Leon ST Cupra kommer med DDC (Dynamic Chassis Control). Det gør det muligt på splitsekunder, at bilen justere sig ind efter underlagets forhold. Dertil har den differentialespær på forakselen, som giver bilen bedre greb og mindsker hjulspind uden at have en negativ indflydelse på styreegenskaberne.

Hjulene kommer standard med 18-tommer fælge, mens der på 280-udgaven kommer 19-tommer hjul på bilen med titanium finish. Den hurtige udgave kan ligeledes kendes på en tagspoiler, Cupra logoer på bremsekalibrene sammen med sorte sidespejle, mens den på interiørdelen fås med sort højglans eller krom-detaljer.

Begge udgaver kommer som standard med fuld LED forlygter, LED baglygter, alcantara sportssæder, LED kabinebelysning og Media System Plus infotainment system, som styres fra en 6,5″ touchskærm.

Bilen kan opleves på Geneve Motor Show i 2015, som finder sted i marts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.