fbpx

Seat holder åbent hus i weekenden den 29 og 30 august

Kom og prøv den opdaterede Seat Ibiza, til åbent hus rundt om i landet

Pressemeddelelse
Ny undervogn, nye motorer, redesignet interiør og digital opgradering er på programmet, når den opdaterede SEAT Ibiza nu lanceres over hele landet. De ydre linjer bliver der ikke ændret ved. Man kan prøve en tur i den opdaterede SEAT Ibiza i introduktionsweekenden 29. og 30. august hos alle de danske forhandlere.

”I bund og grund er det en ny bil med endnu bedre køredynamik. Alle Ibiza-modeller kommer med nye motorer, der ikke blot gør det sjovere men også mere miljøvenligt at køre ud i sensommer-Danmark.

Priserne starter ved kun 115.000 kr., og vi tror på, at det vil appellere til bilkøbere i Danmark, som kan lide kombinationen af SEATs spansk-tyske design, teknik og fornuftige priser,” siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i SEAT Danmark. 

Det er ikke kun den lave anskaffelsespris, som Jesper Stoltenberg-Mathiesen vurderer, vil vække interesse hos mange. Bilkøbere i Danmark kigger i høj grad også på driftsøkonomien, og her giver de nye motorer mange muligheder.

LÆS OGSÅ:
Video: Ford GT 2017 skaber kaos i Geneve

Vælger man fx 1.0 TSI Ecomotive benzinmotor med 95 HK, får man en brændstoføkonomi på 24,4 km/l ved blandet kørsel. Derudover rummer den nye SEAT Ibiza mange nye muligheder for infotainment og smartphoneopkobling, herunder fx mulighed for bl.a. at få læst SMS´er højt samt at få nyttig info om ruten.

Priser
Interesserede i Danmark kan selv få syn for sagen, når SEAT inviterer til introduktionsweekend lørdag 29. august og søndag 30. august.

Priserne for 3-dørs udgaven starter ved 114.900 kr. for 1,0 MPI-versionen med 75 HK og varierer op til Cupra-versionen med 1,8 TSI-Motor og 192 HK. Priserne for 5-dørs udgaven starter ved 119.900 kr, og for en stationcar fra blot kr. 129.900.

Samtidig med introduktionen tilbydes attraktive renter på 1,95% i variable rente og 2,15% i fast rente via SEAT Finans.

[nggallery id=462]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.