fbpx

Se billederne: Ny Audi A8 prototype fanget

To læsere har indsendt billeder, af den kommende Audi A8

Vi har denne gang fået billeder af den kommende Audi A8, fra to af vores læsere. På det ene billede er den fanget på en motorvej i Tyskland, mens de to andre billeder er fra Danmark, hvor bilen var med i en konvoj af andre prototyper, der blandt andet indeholdt Audi Q8 og Lamborghini Urus!

Prototypen afslører, at Audi er i gang med at teste bilen i bilens endelige design. Når den kommer på markedet, skal den traditionen tro, tage kampen op mod Mercedes-Benz S-Klasse Facelift og den kommende BMW 7-Serie (som vi også har spionbilleder af) samt næste generation af Lexus LS.

Designet på den nye Audi A8, får sin inspiration fra Prologue Concept’et, som blev vist for næsten to år siden. Størrelsesmæssigt bliver der ikke den store forskel fra den nuværende model, til den kommende, men der forventes at være en forøget akselafstand til gavn for passagererne.

LÆS OGSÅ:
BMW M3 F80 chauffør overlever stor ulykke

HAR DU SELV SET EN PROTOTYPE ELLER FLERE? Så tøv ikke med at sende dem til os direkte på Info@Pro-Street.dk eller på vores Facebook her.

I mange år har det været Wolfgang Egger, som har stået for designet hos Audi. Men den nye A7, A6 samt A8 vil for første gang være designet alene af Marc Lichte og hans team, som har overtaget rollen i Audi’s design afdeling. Disse tre modeller, vil samtidig være dem, som sætter standarden for retningen på designet, på de øvrige modeller i programmet.

Den nye Audi A8 (D5) vil have en mere enkel frontgrill, bredere baglygter samt en smule mere buet taglinje ned mod bilens bagende.

I kabinen er der tvivl om hvor mange ændringer der bliver. Dog siges det, at den får et helt nyt infotainment system med OLED skærme. Det betyder formentlig, at hele instrumenteringen i bilen bliver komplet digital som standard. Dertil kan ejere tilkøbe et avanceret ‘traffic-jam pilot system’, der automatisk kan køre Audi A8 i bilkøer med hastigheder op til 60 km/t.

LÆS OGSÅ:
Så mange overtrådte loven ved skolestarten 2017

Audi A8 bliver bygget på MLB Evo platformen, som også findes i anden generation af Audi Q7. Det betyder at den taber sig omkring hele 200 kilo, som klart vil have en indflydelse på bilens brændstoføkonomi og performance.

Og hvad angår performance, så vil den nye Audi A8 kunne fås med Volkswagen Gruppens nye 6,0-liters W12 biturbo fra Bentley Bentayga, såvel som en 4,0-liters V8 biturbo i S8-modellen. Og som med så mange andre producenter, forventes der også at komme en Plug-in hybrid variant på modelprogrammet.

Audi har bekræftet, at den nye Audi A8 vil blive introduceret i år, dog uden at fortælle en præcis dato. Det spås dog, at den vil have sin premiere ved Frankfurt Motor Show og salgene vil starte straks efter i slutningen af 2017, eller i starten af 2018.

[nggallery id=637]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.