fbpx

SCOOP: Ny Toyota Aygo på fotoshoot i København

Vi spottede den nye Toyota Aygo, som var i færd med at lave fotoshoot i København

Den blev kendt på “Mere sjov i gaden”, og fronten der havde et kryds. Nu er Toyota Aygo snart klar i en ny indpakning, og vi spottede den til et fotoshoot i København.

Det store X på fronten bliver nu til et mere tredimentionelt design, og bagpå får baglygterne LED lys.

I kabinen får materialerne og sæderne et kvalitetsløft, og det bliver muligt at få en 7-tommer touchskærm i instrumenteringen.

Undervognen er blevet justeret, så komforten er bedre. Det samme gælder støjdæmpningen.

Motoren er opdateret, så den nu yder 72 hestekræfter på den 1,0-liters benzinmotor. Det betyder 3 hestekræfter mere, end du kender idag. Momentets kræfter kommer nu fra lavere omdrejninger, så du nu har fuld power over et længere spænd.

Brændstoføkonomien bliver også en tand bedre. Nu kører den 26,3 km/l, som er målt efter den nye og mere virkelighedstro WLTP-målemetode.

Mere sjov i gaden

Nu er der kommet endnu mere sjov i gaden, eftersom at Toyotas ingeniører har videreudviklet på hjulophænget i bilen, hvilket skulle give Aygo sjovere køreegenskaber.

På den sikkerhedsmæssige side, kan bilen nu også fås med Safety Sense, som giver dig automatisk nødbremse og vognbaneassistent.

På det ydre kan Toyota Aygo nu også fås med en ny lilla farve, mens der er kommet nyt design til de 15-tommer alufælge. Bilerne på bilederne har dog ikke den hvide lakering, men ses i en fræk hvid sporty lakering og en flot blå med forskellig monteret alufælge.

Bilen blev præsenteret til Geneve Motor Show, og forventes at lande meget snart. Hvad de danske priser bliver, ved vi ikke endnu.

Det forventes at Citroën C1 og Peugeot 107 også kommer med facelifts straks efter.

[nggallery id=802]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.