fbpx

SCOOP! Gemballa Mistrale Panamera ved Nürburgring

Se den vilde tunings udgave af Porsche Panamera fra Gemballa!

 

SCOOP! Gemballa Mistrale Panamera ved Nürburgring, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Nürburgring Tour 2012 – I samarbejde med RTT.dk – Folie til biler

 

Gemballa tunet udgave af Porsche Panamera
På vores tur til Nürburgring, spottede vi denne sindsyge Porsche Panamera i en hardcore Gemballa udgave. Det tyske tunings firma har kaldt bilen Gemballa Mistrale Panamera. Med i den store “sportspakke” får du 22-tommer fælge, et nyt bremsesystem, en anden undervogn samt et udstødningssystem der får den til at lyde helt vild.

 

Gemballa siger at den under hjelmen har op til 750 hestekræfter, hvis det ikke er nok med bilens originale power. Derudover får du en ny undervogn med, som sænker den op til 40 mm ned over de store 22-tommer fælge.

 

Bag på bilen får du fire udstødningsrør, som er med til at give bilen den brutale nye lyd. Og i kabinen går du ikke glip af noget som helst. Vi kunne desværre ikke se alle detaljerne i mørket, men alle de synlige sygninger i dørkanterne samt rundt på sæderne, bevidnede om, at der var kælet for detaljen her.

 

[nggallery id=683]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.