Scandinavian Motor Show WEST 2014: Thomas VW Golf GTi

På Scandinavian Motor Show WEST 2014, lavede vi dette interview med Thomas om hans VW Golf GTi med over 400 hestekræfter

 

Scandinavian Motor Show WEST 2014: Thomas VW Golf GTi, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

VW Golf GTi med over 400 hestekræfter
På AP Kabine design’s stand, står Thomas Petersens VW Golf 5 GTi. En Golf med over 400 hestekræfter. Morten har brugt fire år på at bygge den om, helt fra bunden. Alt fra motorrum, til fælge, undervogn og kabine er komplet ombygget fra den standard udgave af VW Golf GTi.

 

SE OGSÅ: Interview på video

 

Kabinen og de store 19-tommer Kleemann fælge i 8,5 foran og 10,5 tommer bag,  matcher hinanden, da farven på fælgene har en lilla/rød lakering mens kabinen er klædt i rødt læder. Stolene foran er VW R-Line racersæder,  beklædt i rødt læder med kulfiber på bagsiden, lavet i det nye og moderne Dip. Bag stolene sidder et stort bur, som forsvinder ned bag bagsæderne. I bagagerummet er der også beklædt dele i samme læder, så hele kabinen fra starte til slut er identisk.

SE OGSÅ: Teaser video fra Scandinavian Motor Show WEST 2014

SE OGSÅ: Scandinavian Motor Show WEST 2014 i detaljer

SE OGSÅ: Se og hør Il Tempo Gigante live!

Thomas favorit ting på bilen, er de hjemmelavede GTi logoer på dørerne og på bagklappen.

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!