Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Scandinavian Motor Show WEST 2014: Teaser

Her kan du se et lile udsnit af hvad du kan opleve på Scandinavian Motor Show WEST i år

 

Scandinavian Motor Show WEST 2014: Teaser, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Scandinavian Motor Show WEST 2014 er i fuld gang. Allerede fredag var der lang kø ved indgangen forud for eventes åbning. På selve messen er der i år et rigtig stort udvalg af nye projektbiler, som vi ikke har set før – en klar forandring end hvad man er vandt til på dette show. Ligeledes er der et hav af nye udenlandske performance og stylingsbiler, så der er Helt klart noget at komme efter i år!

 

Messen er opdelt som den plejer. Udendørs er der drifting område, men der er intet tivoli eller helikopterture i år. Her er det store pitområde pakket med ekstra fælge og dæk, telte og små mekanikerværksteder når driftingbilerne ryger af banen. De første har allerede fået skræmmer og en enkelt måtte trækkes ud.

 

SE OGSÅ: Scandinavian Motor Show WEST 2014 i detaljer

SE OGSÅ: Se og hør Il Tempo Gigante live!

SE OGSÅ: Thomas 400 hestes VW Golf GTi

 

Inde i hallerne er det opdelt som vi kender det, med en hal proppet med amerikanerbiler, en hal med klubber, motorcykler, et par lastbiler og så selvfølgelig den store hal med scenen og de danske samt udenlandske biler.

 

I galleriet her, kan du se et lille udsnit af det store udvalg af nye biler der er på messen i år. I løbet af lørdagen vil vi bringe en række artikler, om de ting du kan opleve på messen lidt mere i detaljer.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.