fbpx

Galleri: Scandinavian Motor Show East 2014

Søndagen er i gang på dette års Scandinavian Motor Show East – se hvad du kan opleve her

Har du endnu ikke været forbi Bella Center i København, hvor der i denne weekend afholdes Scandinavian Motor Show EAST 2014, så skal du skynde dig at kigge forbi. Når du ankommer herude, bliver du mødt af et par superbiler, som kører ture med publikum mod betaling. Ved siden af står et par japanerbiler fra Jocks Bilimport, mens der i indgangshallen er flere flotte japanerbiler sat op.

Straks efter indgangen, bliver du mindet om at der er høj musik. Hvis du ikke allerede har hørt det, uden for. For bassen kan nemlig høres udenfor centeret, når de mange biler fyre op for deres kæmpe anlæg. Et advarselsskilt får du også mødt, i det du kommer ind, som advarer mod det samme.

Hallerne er bygget op som de plejer. Der er en stor blanding af udstillere, som både er kommercielle stande og privatpersoner med deres ombyggede personbiler. Her er alt fra Smartklubben til BilXtra, en kæmpe Hummer H2 hos Street Cup til den lille mint Starlet vi lavede fotoserie med forleden.

På messen finder du også ting som Rossmanns Destiny, som giver en række shows og optrædner fra blandt andet Ronnie Garner. Men der er også gjort rigtig meget i år ud af, at tilbyde de allermindste en oplevelse ud over flotte biler og højtspillende anlæg. På flere af standende finder du små aktiviteter. Der er blandt andet en tombola stand, fjernstyret radio driftbiler, en rutsjebane hen over den hårdtpumpede Mazda 323 hos Street Cup samt en tegning konkurrence hvor man kan vinde præmier fra Toys’r’us. Derudover er der lidt til de voksne, du kan nemlig også kigge indenfor hos Angels Club, som er en stripclub inde fra centrum af København.

Messen er åben idag søndag fra klokken 10:00-16:00. Som altid er der præmieoverrækkelser til sidst på messen, og i år er der ikke noget udendørs kørsel inden på det lukkede center område.Tilgengæld kan du finde lidt mere til børnene, samt lidt til farmand, hvis han kan lide seriøse anlæg. For udenfor er der nemlig DB-drag, en anlægs/bass konkurrence for de ekstreme.

Skal du herind koster en dagsbillet 175 kroner, og 80 kroner hvis du er mellem 13-16 år. Børn fra 0-12 år kommer som altid gratis ind, med en voksen.

Vi er desværre kun én fra teamet afsted på opgaven denne gang, så vi håber at det tilhørende galleri giver en ide om, hvad du kan opleve herude!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.