fbpx

SÆLGES: Mercedes-Benz 220D fra 1969 sælges for 6.600 kroner

Netop nu kan det være dig, som løber afsted med denne gamle klassiker til spotpris!

Foto: Lauritz.com

Man kan købe frimærker og man kan købe samlinger af andre små ting, og så kan man købe biler. I øjeblikket auktioneres der en Mercedes-Benz 220D fra 1969 på Lauritz.com, til en spotpris af 6.600 kroner!

Der er i skrevne stund kun to dage tilbage, til auktionen ender. Og bilen anslås at have en værdi på 13.000 kroner. Men vi tror at den har en langt højere værdi, til trods for den sælges uden afgift.

Hvor langt bilen har kørt, står der dog ikke noget om. Og vil du have en fremvisning af bilen inden bud, må du en tur til MyGarage i Vejle, hvor bilen står opbevaret.

Lauritz.com skriver følgende om bilen:

“Mercedes-Benz 220D 1969. Med grålig lak og cognacfarvet læderstue. Kan starte og køre. Uden afgift, papirer fra Holland. Bilen skal renoveres. Nøglen medfølger ikke. Fremstår med aldersrelaterede brugsspor. Lauritz.com garanterer ikke for bilens stand eller funktioner. Må kun køres til nærmeste synshal. Brug af bilen (ud over til nærmeste synssted) vil medføre værditab, som vil blive modregnet evt. refusion af købers købsomkostninger ved en evt. fortrydelse. Bilen befinder sig ikke i showroomet hos Lauritz.com Vejle. Der er mulighed for at besigtige køretøjet hos Classic Motor Sales i MyGarage, Wittrupvej 1, 7120 Vejle Ø i åbningstiden mandag-fredag kl. 09-17. Ligeledes kan en køber mod betaling få en gennemgående test og certifikat på bilen hos MyGarage. “

Vil du byde på bilen? Så kan du gøre det lige her. Ellers se billederne af den flotte kabine, i galleriet herunder.

LÆS OGSÅ:
Spyshots: 2013 Jaguar XE Cabriolet
[nggallery id=769]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.