fbpx

Sådan ville nutidens superbiler se ud for 30 år siden

Bildesign har ændret sig meget gennem de seneste mange år

Bildesign har ændret sig meget gennem de seneste år. Selv biler som Porsche 911, der umildbart ikke ligner den har ændret sig så meget, her gennemgået en kæmpe udvikling. Ting som forlygter der popper op, var meget populært før i tiden. Men hvis man byggede en bil med de ting idag, ville det se meget gammeldags ud.

Jennings Motor Group har specialiseret sig i unikke bil-computerskitser, og viser nu en række skitser frem af datidens superbiler blandet med elementer fra nutidens design. Første bil viser en Ferrari F40, blandet med nutidens LaFerrari design. Der er også et forsøg på at lave en ny udgave af en gammel med R8 elementer, samt en gammel Mustang med nye lygter. En gammel Gullwing med ny SL-front og lygter, er det også blevet til.
Se de mange designs i galleriet herunder:
[nggallery id=730]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.