fbpx

Så billig bliver din næste Mercedes-Benz!

Mercedes-Benz Danmark er klar med nye priser på bilerne, efter afgiftsomlægningerne. Prisfaldet på de mest solgte modeller er mellem 20.000 til 54.000 kroner.

Pressemeddelelse

Regeringen, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti har nedsat den høje registreringsafgiftssats fra 180 procent til 150 procent på den del af bilens værdi, der overstiger 81.700 kr. Ændringen er en del af finansloven for 2016. Mercedes-Benz Danmark kan allerede nu præsentere de lavere priser beregnet ud fra de nye afgiftssatser. Den positive priseffekt af afgiftssænkningen lader Mercedes-Benz naturligvis komme kunderne til gode i fuldt omfang.

Giver mere sikkerhed i bilerne

Billigere sikkerhedsudstyr er ifølge Mercedes-Benz en af de konkrete effekter af at sænke registreringsafgiften til 150 procent. I dag sælger Mercedes-Benz få biler i Danmark med den store sikkerhedspakke, som inkluderer kameraer, radarer og sensorer, der kan minimere risikoen for kollisionsulykker og andre alvorlige uheld. Med en lavere registreringsafgift håber Mercedes-Benz at kunne vende det billede:

”Den nye registreringsafgift betyder, at prisen på den store sikkerhedspakke falder fra ca. 54.600 kr. til ca. 48.700 kr. i vores populære C-Klasse. Selve C-Klassen falder med mere end 35.000 kr. Forhåbentligt vil de lavere afgifter få flere kunder til at vælge mere sikkerhedsudstyr til deres biler, så vi i fremtiden ser en mere sikker bilpark på de danske veje,” siger Rikke Hamilton, salgschef for personbiler hos Mercedes-Benz Danmark.

Mercedes-Benz ønsker registreringsafgifterne helt væk

Ifølge Mercedes-Benz er afgiftsændringen fra de 180 procent til 150 procent et skridt i den helt rigtige retning. Men Mercedes-Benz ser også gerne, at der fremadrettet sker et fuldstændigt opgør med den værdibaserede registreringsafgift i Danmark:

”På sigt håber Mercedes-Benz stadigvæk, at vi i Danmark kan komme helt af med den værdibaserede afgift til fordel for en registreringsafgift, der beregnes med udgangspunkt i objektive kriterier som CO2- og partikelemissioner samt sikkerhedsudstyr. En model, som for alvor ville give forbrugerne et incitament til at købe biler, der er mere energieffektive og har det nyeste sikkerhedsudstyr,” siger Rikke Hamilton.

Eksempler på de nye priser

LÆS OGSÅ:
Test: Renault Twingo - mikrobil med røvskub

Prisfaldet på de mest solgte Mercedes-Benz modeller kan ses herunder.

A-Klasse:                     Nu fra 319.850 kr. (før afgiftsændring var prisen 340.800 kr.)
B-Klasse:                     Nu fra 341.500 kr. (før afgiftsændring var prisen 360.200 kr.)
C-Klasse sedan:          Nu fra 459.492 kr. (før afgiftsændring var prisen 494.800 kr.)
C-Klasse stationcar:    Nu fra 488.349 kr. (før afgiftsændring var prisen 526.400 kr.)
E-Klasse:                     Nu fra 622.656 kr. (før afgiftsændring var prisen 677.400 kr.)

Prisfald på udvalgt sikkerhedsudstyr (de viste priseksempler gælder C-Klasse):

Adaptiv fartpilot med automatisk afstandsregulering. Nu fra 22.404 kr. (før 25.093 kr.)

Sikkerhedspakke med bl.a. adaptiv fartpilot, overvågning af blinde vinkler, bremseassistent, vognbaneassistent mv. : Nu fra 48.706 kr. (før 54.611 kr.)

Opdaterede priser på alle Mercedes-Benz modeller og udstyr er nu at finde på http://www.mercedes-benz.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.