fbpx

S-Klassen sælger stort

Kina og USA er de største markeder

Mercedes-Benz har netop annonceret, at den nye S-Klasse (W222) har rundet 100.000 salg på bare ét år.

Det er første gang i historien at det sker, at en model sælger med 100.000 modeller på det første år hvor den er tilgængelig i alle varianter. En af fiduserne bag er, at det er lykkes Mercedes’ at rulle en masse biler ud af fabrikken allerede inden for de første 12 uger i de tre vigtigste markeder, Tyskland (slut juli), Kina (slut september) og USA (midt oktober).

Indtil nu er det lykkes at levere intet mindre end 75.391 biler af S-Klassen, hvilket er mere end dobbelt (+105.8%) sammenlignet med samme periode sidste år. Alene i sidste måned blev der solgt 9.501 biler, som repræsenterer en massiv fremgang på 139.3 procent, til forskel for september 2013. I de første ni måneder af i år, solgte Mercedes-Benz flere S-Klasser end de solgte biler for i hele 2012 og 2013.

W222 generationen kommer i seks versioner. Den fås i standard varianten, så findes den med lang hjulafstand, så fås den som Coupé og senere kommer den med ekstra lang hjulafstand. Den sidstnævnte model vil bringe Maybach tilbage på programmet. Til slut kommer den i limo-udgave, så den fås som en Pullman variant med seks sæder og hvis det ikke var nok, kommer den også som cabriolet!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.