fbpx

RevoZport vil bygge brutal Huracan

Specialisterne fra RevoZport har udgivet en ny teaser

RevoZport vil bygge en brutal Lamborghini Huracan. Derfor har de udgivet disse teaser billeder.

RevoZport er kendt for deres dybdegående performance opgraderinger, hvor denne teaser på en Huracan følger trop. De fortæller at modellen vil blive den første model med kulfiber konstruktion inde i dørene. Samme letvægtsmateriale vil blive brugt til forklappen, dørene og skærmene om hjulene.

Det store aerodynamiske bodykit vil give en aggressiv underlæbe foran, en stor hækvinge, indsugninger i siderne samt en ny aktiv diffuser bagpå.

Til trods for de mange ændringer, vil bilen have et vægttab på hele 100 kilo. Det kan lade sig gøre takket være f.eks et nyt udstødnings system, som blot vejer 7 kilo.

Den store 5,2-liters V10 motor som bilen har, vil også blive tunet op fra 602 hestekræfter til 690 gennem en optimeret computerstyring, en ny indsugning samt det nye udstødnings system.

[nggallery id=476]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.