fbpx

Renderet fremtids-A6

Theophilus Chin har lavet en computertegning af Audi A6

Med dele fra Prologue Concept på en Audi A6, har Theophilus Chin lavet en computertegning af hvordan den næste A6 kunne se ud.

Audis nye design chef Marc Lichte, gav et lille glimt af hvad man kunne forvente af fremtidens Audi design, da Prologue modellen blev vist frem sidste år på Los Angeles Auto Show. Og kort efter blev det så bekræftet, at den første model som får et udseende i stil med denne, bliver flagskibet A8 som får debut i 2016. Derefter vil der komme en A6 og A7.

Det endelige design på A6 er allerede blevet fastlagt, og Litchte fortæller at man på 2016 A8 og 2017 A7 vil have en større forskel på udseendet end de nuværende modeller har. Det spås af A6 og A7 får den nye MLB Evo platform, som vi hørte om forleden på den nye anden-generations Q7, og mon ikke at de stort set får de samme motorer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.