fbpx

RemetzCar Tesla Model S Shooting Brake spottet på Amager

Hvad der ligner en fabriksbygget Tesla Model S Shooting Brake, er en Hollandsk opfindelse

En håndfuld virksomheder har længe snakket om at bygge en Tesla Model S om til en stationcar, altså så den elektriske sedan blev lavet om til en Shooting Brake. Og nu har det Hollandske firma RemetzCar gjort drømmen til virkelighed, og vi har spottet en model på Amager!

Hvad vi i første omgang troede var en original Tesla Model S Shooting Brake, viste sig hurtigt at hedde noget ganske andet. Bilens emblemer var skiftet ud, men det var nemt at spotte hvilken base den var bygget på, trods det så ganske originalt ud.

Tilbage i maj måned 2018 kom det frem, at RemetzCar nu var klar med deres først projektbil, men allerede nu har vi altså set en på gaden – i København!

RemetzCar har brugt 3D renderings software til at udforme bilens nye design, som skulle forblive det her “slanke look”, som en Model S oprindeligt har bagpå. Og det må siges, at være fuldført.

LÆS OGSÅ:
Spyshots: 2014 Mercedes-Benz CLA

For at bygge den ekstra bagende på bilen, har de måtte skralde den helt ind til aluminiums rammen, og derfra bygge videre ud. Det betød at C-stolpen skulle laves om, samt at taget skulle formes anderledes. Glastaget er også blevet modificeret, samt bilens bagerste vinduer er nye.

For at opnå den bedste aerodynamiske effekt på bilens nye paneler, har RemetzCar haft bilen igennem en computer simulator, for at kunne støbe og designe de mest perfekte dele som muligt.

Derefter blev bilen samlet igen, og den fik påsat nye logoer flere forskellige steder. Og så fik den en ny lakering – mørkegrøn! We like.

I dag ejes bilen af Shooting Brake entusiasten Floris de Raadt, som har en stor passion for elektriske biler. Han fik bilen specielt leveret hjemme på sin privat adresse, efter måneders ombygning.

Det italienske firma Ares er ligeledes i gang med at bygge en Tesla Model S Shooting Brake, så vi må se om de kan slå det yderst vellykkede projekt her fra RemetzCar.

LÆS OGSÅ:
Stramme regler gør Formel 1-biler for ens

Se billederne af bilen i galleriet herunder.

[nggallery id=805]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.