fbpx

Re-Loaded Hot Night 2016

Den svenske arrangør Re-Loaded arrangerede lovlig race på Malmø Raceway banen

Er du også træt af at den danske regering skal gøre det så svært for os danskere, at køre noget lovlig race?

Så er der rig mulighed for at komme på en rigtig dragrace bane (201 meter) og køre under ordnede forhold samt opleve en helt masse MEGET hurtige gadebiler og rigtige racerbiler.

Det eneste du skal gøre er, at køre over Øresundsbroen og et kort stykke ind i Sverige. Så rammer du Malmø Raceway i havneområdet, og her er der gang i den.

Ankom ret sent
Der var fuld gang i racet. Flere var endda på vej hjem, da vi ankom.

Vi ankom nemlig desværre ret sent til arrangementet, som var gratis for publikum at opleve. Hele pladsen fra indgangen til dragstrippen var proppet med de vildeste biler, og der var mange. Rent faktisk var der endnu flere end dem vi fik billeder af, og de biler kan du se i videoen for oven.

Alt fra hårdt pumpede amerikanerbiler til japanske tuner biler, var sat op side om side hele vejen ned.

LÆS OGSÅ:
Dækimporten giver den max gas i weekenden

Ude på vejen var der flere hundrede meter med parkerede biler fra publikum, hvor flere af dem også var hårdt pumpede biler, der nok ikke klarede et besøg i en dansk synshal.

Arrangementet kørte fra 18:00-01:00 med musik og masser af race. I galleriet herunder kan du se vores billeder fra dagen:

[nggallery id=587]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.