fbpx

Range Rover Evoque facelift teaset

Smugkig på den næste 2016 Range Rover Evoque

Pressemeddelelse

Ny forlygtesignatur til 2016 Range Rover Evoque
Land Rover har i dag vist den første bid af Range Rover Evoque årgang 2016 med et smugkig på den nye forlygtesignatur til den mest succesrige Land Rover nogensinde.

Range Rover Evoque årgang 2016 bliver den første Land Rover med adaptive Full LED forlygter, når den får verdenspremiere ved Geneva Motor Show d. 3. marts 2015.

Den effektive teknologi giver perfekt lys under mørke forhold og følger samtidig vejen i sving. Det markante forlygtedesign gør den let genkendelig. Gerry McGovern, Land Rover Design Director og Chief Creative Officer:

“Udfordringen for os var at optimere Evoque uden at udvande dens ikoniske design. Det opfriskede design giver den et endnu stærkere udtryk på vejen uden at gå på kompromis med den udstråling, der har gjort den så populær blandt mere end 400.000 købere i hele verden.”

Range Rover Evoque årgang 2016 omfatter en række nye motorer, nye sikkerheds- og komfortfunktioner samt et optimeret interiør, alt sammen pakket ind i det velkendte eksteriørdesign.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.