fbpx

Racertrailer fra Petter Solberg sælges

14 senge, master bedroom, kontor, reception og meget andet fås i denne trailer

Petter Solberg skal af med sin trailer

Står du og savner en vild trailer til din lastbil? Så kunne denne udtjente racertrailer fra selveste WRC Verdensmester Petter Solberg, være din næste investering.

Den store lastbil trailer er fra 2017, og indeholder alt hvad du skal bruge, når du skal rundt i verden med dit team og dine racerbiler (dem er der dog ikke plads til). Heriblandt kan du se frem til ting som reception når du kommer ind, kontor til at ordne dine papirer, hele 14 senge og et master bedroom (til dig selv selvfølgelig), bad og toiletter, en bar til når I skal hygge jer, aircondition og en helt masse andet.

Blandt de fedeste ting i traileren kan vi nævne, at du i indgangen modtages af to glasdøre, en platform med hydraulik og trapper, en stor fladskærm til at byde velkommen med, bag den store reception i indgangspartiet.

LÆS OGSÅ:
Lamborghini åbner nyt center for kulfiberforskning

Dernæst kan det fortælles, at der i kontoret findes to tilsvarende store skærme til dine møder, mens der selvfølgelig er masser af skabe og skuffer til alle dine dokumenter. I kontoret finder du også en stor sofa med opbevaringsplads, LED belysning flere steder samt selvfølgelig aircondition for den bedste temperatur.

I omklædnings området bydes der på to bad med varm og koldt vand, to toiletter med vacuum skyld (som vi kender det fra flybranchen), en vaskemaskine og en tørretumbler, bagudgang med automatisk døråbning og trapper.

I master bedroom’et på anden sal, finder du en stor dobbeltseng til to personer. Her er der selvfølgelig tilsvarende aircondition, men en ting som er fedt, er den automatiske vinduesåbning op til trailerens tag! De 12 senge der er til dit crew, kan du nemt omdanne til dobbeltsenge, hvis I ikke er så mange, og de ønsker mere plads.

Det er hjemmesiden Racetrailer.com, som har den unikke trailer til salg. Og prisen du må slippe for hele herligheden, er “kun” på 450.000 Euro plus moms!

LÆS OGSÅ:
Subaru Impreza WRX STI Racing introduceres til Oktober

Tjek lige galleriet af det vilde monstrum, lige her:

[nggallery id=1013]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.