fbpx

Racertrailer fra Petter Solberg sælges

14 senge, master bedroom, kontor, reception og meget andet fås i denne trailer

Petter Solberg skal af med sin trailer

Står du og savner en vild trailer til din lastbil? Så kunne denne udtjente racertrailer fra selveste WRC Verdensmester Petter Solberg, være din næste investering.

Den store lastbil trailer er fra 2017, og indeholder alt hvad du skal bruge, når du skal rundt i verden med dit team og dine racerbiler (dem er der dog ikke plads til). Heriblandt kan du se frem til ting som reception når du kommer ind, kontor til at ordne dine papirer, hele 14 senge og et master bedroom (til dig selv selvfølgelig), bad og toiletter, en bar til når I skal hygge jer, aircondition og en helt masse andet.

Blandt de fedeste ting i traileren kan vi nævne, at du i indgangen modtages af to glasdøre, en platform med hydraulik og trapper, en stor fladskærm til at byde velkommen med, bag den store reception i indgangspartiet.

Dernæst kan det fortælles, at der i kontoret findes to tilsvarende store skærme til dine møder, mens der selvfølgelig er masser af skabe og skuffer til alle dine dokumenter. I kontoret finder du også en stor sofa med opbevaringsplads, LED belysning flere steder samt selvfølgelig aircondition for den bedste temperatur.

I omklædnings området bydes der på to bad med varm og koldt vand, to toiletter med vacuum skyld (som vi kender det fra flybranchen), en vaskemaskine og en tørretumbler, bagudgang med automatisk døråbning og trapper.

I master bedroom’et på anden sal, finder du en stor dobbeltseng til to personer. Her er der selvfølgelig tilsvarende aircondition, men en ting som er fedt, er den automatiske vinduesåbning op til trailerens tag! De 12 senge der er til dit crew, kan du nemt omdanne til dobbeltsenge, hvis I ikke er så mange, og de ønsker mere plads.

Det er hjemmesiden Racetrailer.com, som har den unikke trailer til salg. Og prisen du må slippe for hele herligheden, er “kun” på 450.000 Euro plus moms!

Tjek lige galleriet af det vilde monstrum, lige her:

[nggallery id=1013]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.