fbpx

Racedays.dk besøgte Hvidovre med lovlig gaderæs

For første gang på Sjælland, afholdt Racedays.dk lovlig gaderæs i Hvidovre

Det er ikke første gang, at der bliver afholdt lovlig gaderace på Sjælland. De tidligere år er der blevet kørt lovlig gaderæs i Kalundborg, mens det i København er ved at være en del år siden, at man har set noget til et lovligt arrangement, alt i mens den ulovlige undergrunds streetrace bare er vokset og vokset.

Men weekenden med lørdag den 5 maj, var det altså endnu engang tid til lovlig gaderace, på Avedøre Holme.

Racedays.dk besøgte Hvidovre med lovlig gaderæs, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Racedays.dk besøgte Hvidovre med lovlig gaderæs, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Mange tilmeldte

Det var ikke længe forinden, at vi havde været til lovlig gaderace i Odense på Fyn, af selv samme arrangør. Her fik vi for anden gang et indblik i, hvordan det lykkedes arrangøren, at afholde et meget vellykket streetrace, med Rigtig mange ræs. Og nu var tiden altså kommet til, at man skulle prøve kræfter med det Københavnske.

Vores personlige forventninger var, at masser af amerikanerbiler ville deltage, side om side med biler fra Jylland og Fyn. Men det viste sig, at rigtig mange “københavner-biler” valgte at dukke op, hvilket gjorde at der var et meget bredt udvalg af fede biler, som alle kørte side om side mod hinanden.

Og til trods for det var første gang og at arrangementet havde så mange deltagere, så blev det alligevel til over 460 ræs, hvor flere af deltagerne har meldt tilbage, at de kørte mellem 15-20 gange  hver. Så man må sige, at man får noget for sine penge.

Der blev sat tribuner op på den gamle Holm, og de blev flittigt brugt. Mad og toilet-muligheder var som altid til stede, mens der holdt ambulance og læge klar, hvis noget skulle gå galt.

Alt i alt endnu et vellykket arrangement, hvor dagens hurtigste tid blev sat af en Volkswagen Golf R med tiden 7.022 sekunder!

Racedays.dk besøgte Hvidovre med lovlig gaderæs, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Der kommer mere ræs i København

Hvis du ikke nåede at deltage i denne omgang, så husk at der igen bliver arrangeret lovlig streetrace af Racedays.dk, på Avedøre Holme den 18 august 2018.

Herunder kan du se billeder fra dagen:

Alt det andet:

[nggallery id=790]

Pitten:

[nggallery id=791]

Ræs:

[nggallery id=792]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.