Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Prototyper fra Lamborghini stoppet af politiet

En række prototyper blev tilbageholdt af politiet i Norge, efter anmeldelser af hurtig kørsel

[Video fjernet]

En række prototyper fra Lamborghini, blev stoppet af politiet i Norge forleden, efter anmeldelser om hurtig kørsel. Bilerne blev tilbageholdt i Bodø, Norge, skriver det norske AN.no.

– Årsagen til at bilerne blev stoppet er, at der er kommet flere meldinger på at bilerne har kørt stærkt, siger Operationsleder Elisabeth Eide fra Salten politi.

I forbindelse med tilbageholdelsen blev der ikke beslaglagt nogle kørekort, da man ikke havde fartmålinger på bilerne. Så de blev blot standset for at tjekke bilerne og chaufførerne. Der er tale om fire prototyper fra Lamborghini, som i øjeblikket testes tæt på polarcirklen i den nordlige del af Norge. De blev fulgt af en række servicevogne fra Porsche.

– De italienske chauffører har forklaret at de ude og teste nye prototyper. Vi har fortalt dem at Norge nok ikke er det bedste sted (red.), da fartgrænsen sjældent må være over 80 km/t., fortæller det Norske politi.

Chaufførerne fik en mundtlig advarsel, og fik lov at køre videre. Prototyper for millioner Tippet om hele hendelsen blev givet fra Reinardt Nilsen, som fortæller at der var tale om prototyper af modellerne Murcielago eller Aventador.

– De blev fulgt af to Porsche Cayenne, som også var på udenlandske nummerplader, siger Nilsen. Med andre ord, var der biler for millioner. Det er helt tydeligt at det er prototyper, da de er fuldt kamuflerede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.