fbpx

Pro-Street.dk finder stjålet Supra på Amager

I sidste uge blev en sort Toyota Supra stjålet fra Ringsted. Nu har Pro-Street.dk fundet den på Amager

Det var et julegaveindkøb i Fields, der onsdag aften førte til fundet af en sort Toyota Supra af ældre model, som ugen forinden var blevet stjålet i Ringsted. På vej ned af Rødemellemvej på Amager bliver den efterladte Supra spottet, og straks blev der reageret og tjekket om bilen endnu var efterlyst. Og det var den.

Herefter blev bilen overvåget så den ikke forsvandt igen, som det ellers tidligere var sket, da den samme uge var blevet spottet ved Hovedbanegården i København. Desværre nåede politiet og bekendte til ejeren ikke frem i tide, før bilen var kørt derfra.

Men nu er den altså fundet. Politiet er underrettet.

LÆS OGSÅ: Nu kan du tjekke om bilen er efterlyst

Ejerne har fået bilen tilbage, og efter den har været set flere gange på Sjælland igennem hele ugen, må det formodes at bilen nu var løbet tør for brændstof, siden den var efterladt der hvor den stod i buslommen.

LÆS OGSÅ:
Biltest: Mercedes-Benz B180 + B200

Hele opmærksomheden omkring bilen blev gjort via Facebook delinger, så endnu engang viser det bare, at delingerne på Facebook kan give pote. Så husk at hjælpe hinanden derude, når jeres ejendele bliver stjålet. Det kan være mere effektivt med en deling, end man lige går og tror.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.