fbpx

Prisen på Ford Focus RS er lækket

Ford i USA kom til at lægge den nye Ford Focus RS på deres hjemmeside

Prisen på den nye Ford Focus RS kunne meget vel være blevet lækket, efter at Ford i USA kom til at gøre bilen synlig på deres hjemmeside. Linket er dog væk igen, men Jalopnik nåede at få et par screenshots af hændelsen.

Deres screenshots viser, at man på hjemmesiden kunne vælge RS modellen under Focus. Men uden billeder af bilen. Der var dog informationer tilgængelige så som priser og tilkøbsmuligheder.

Som udgangspunkt kostede Ford Focus RS 35.720 dollars (243.000 DKK).

Hvis man valgte alle tilkøb, endte prisen på 42.000 dollars (285.000 DKK). Her kunne vælges navigation, soltag og 19-tommer fælge med Michelin Cup dæk. Sidstnævnte kostede 1.990 dollars.

Prisen på 42.000 dollars er cirka det samme, som konkurrenterne Subaru WRX STI, Mini Cooper JCW samt VW Golf R kan købes for.

Om priserne dog er de korrekte og de officielle, vides ikke med sikkerhed. Men der går nok ikke længe, før vi har de korrekte priser.

[nggallery id=440]

LÆS OGSÅ:
Køb din næste sportsvogn, i Italien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.