fbpx

Prior Design bygger på Ferrari 458 Italia

Ferrari 458 Italia har fået en makeover af Prior Design

Til trods for at der er kommet en efterfølger til Ferrari 458 Italia, er det stadigvæk en bil som anses af mange tunere for at have potentiale. Det har Prior Design nu gjort noget ved, og givet bilen et helt nyt look.

Foran har den fået en ny kofanger med vinger på siderne, en anden forklap, sideskørter og en ny bagkofanger som skal optimere luftgennemstrømningen.

På bagkofangeren har den også fået en diffuser og ovenpå bilen er der kommet en hækvinge. Et sæt 21-tommer fælge har også fundet vej til bilen foran, mens der bagpå er sat et sæt 22-tommer hjul på. Og er man ikke til de fælge som sidder på netop denne bil, tilbyder de også fælge fra producenterne BBS, ADV.1, HRE og Vossen.

Under motorhjelmen lægger den 4,5-liters V8 motor, som med Prior Design’s performance opgradering yder 45 hestekræfter mere. Derved ender den på 615 hestekræfter.

Den øget effekt er opnået ved at rode ved bilens software samt ved det nye udstødningssystem bilen har fået, som de i øvrigt testede på Nürburgring.

[nggallery id=415]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.