Prior Design bygger på Ferrari 458 Italia

Ferrari 458 Italia har fået en makeover af Prior Design

Til trods for at der er kommet en efterfølger til Ferrari 458 Italia, er det stadigvæk en bil som anses af mange tunere for at have potentiale. Det har Prior Design nu gjort noget ved, og givet bilen et helt nyt look.

Foran har den fået en ny kofanger med vinger på siderne, en anden forklap, sideskørter og en ny bagkofanger som skal optimere luftgennemstrømningen.

På bagkofangeren har den også fået en diffuser og ovenpå bilen er der kommet en hækvinge. Et sæt 21-tommer fælge har også fundet vej til bilen foran, mens der bagpå er sat et sæt 22-tommer hjul på. Og er man ikke til de fælge som sidder på netop denne bil, tilbyder de også fælge fra producenterne BBS, ADV.1, HRE og Vossen.

Under motorhjelmen lægger den 4,5-liters V8 motor, som med Prior Design’s performance opgradering yder 45 hestekræfter mere. Derved ender den på 615 hestekræfter.

Den øget effekt er opnået ved at rode ved bilens software samt ved det nye udstødningssystem bilen har fået, som de i øvrigt testede på Nürburgring.

[nggallery id=415]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!