fbpx

Prior Design bygger mystisk S-Klasse

Ud over nyt bodykit får bilen også krokodille læder

Tunerne fra Prior Design har bygget en mystisk S-Klasse. Og grunden til den er mystisk, finder vi på interiørdelen. Bilen har nemlig krokodille læder!

Udenpå har den fået en ny front med en ny forkofanger med hjemmelavede luftindtag samt en kulfiber frontspoiler underlæbe. Dertil kan du tilkøbe to typer af LED kørelys. På sideskørterne, bagkofangeren og hækvingen fås der også kulfiber dele. Fælgudvalget kan fås fra 20-22 tommer, og så kan der bestilles et udstødningssystem med ‘flap control’, så du kan justere på hvor meget den skal brumme.

Første gang denne bil blev vist frem, var på dette års Essen Motor Show. Her tiltrak bilen sig ekstremt meget opmærksomhed, i sin S350 udgave med lang akselafstand. For på interiørdelen var bilen spækket med krokodille læder, Alcantara og Nappa læder, som også var at finde i bilens bagagerum. Til bagsædepassagerene kan der fås to fladskærme med internetforbindelse, og tager man til Rusland og handler sprut er der også plads til en flaske whisky mellem sæderne. Og som om det ikke er nok, har Prior Design også installeret en cigarholder mellem bagsæderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.