fbpx

Politi: Resultat af de seneste dages hændelser

Der har været travlt i det danske land, og vi har samlet en række hændelser fra de sidste dage

Der har været tralvt i det danske land over de sidste dage, med hændelser der har relateret sig til køretøjer. Alt fra større og mindre ting, til mere eller mindre alvorlige ting har fundet sted. Vi har kigget de seneste rapporter igennem fra landets politikredse, og fundet det mest relevante frem.

Østjyllands Politi

I kredsen for Østjyllands Politi har man både været udsat for mindre gennemtænkte hændelser, og noget af det mere alvorlige.

Taget på fast gerning

To mænd på 18 og 24 år, blev taget på fast gerning i en kassevogn, som de netop havde smadret uden på og sat sig ind i. En borger havde ringet til politiet, som var der straks efter. I bilen lå en bilradio, en skærm og et bakkamera og på modsat side af vejen holdt en anden varevogn med knust rude. Begge mænd var påvirkede af alkohol, og havde svært ved at forklare hvad de lavede i bilen. De blev begge sigtet for tyveri fra de to biler.

Købte øl lige foran betjente

En anden billist tænkte sig ikke om, da han under en tur i Brugsen købte fire øl lige foran nogle betjente. Omkring klokken 20:00 opdagede en patrulje en bilist, som gik noget usikkert ind i Brugsen på Østerbro i Havndal. Lidt efter kom manden ud med fire øl, satte sig ind i sin bil og kørte afsted. Da patruljen fattede mistanke stoppede de ham, og alkometertesten viste en promille på mere end det tilladte. Han blev anholdt og sigtet for spirtkørsel.

Påsat brand i bil

En borger ringede klokken 03:38 til politiet, efter at havde observeret to mænd luske rundt om en parkeret bil. Kort efter kom der flammer fra bilen, som udbrændte totalt. Det skete i  Viby, på Vårkjærvej. Pga. mørket kunne man ikke give signalement af personerne, og derfor har politiet ikke fanget nogen gerningsmænd i sagen. Ingen kom dog til skade.

Påvirket mand på motorvejsafkørsel

En påvirket mand rendte i nat rundt på motorvejsafkørslen ved Randers SV på den Nordjyske Motorvej. Et opkald til politiet klokken 04:22, fortalte en bekymret bilist om denne påvirkede mand. Da patruljen kom frem fandt de en 32-årig mand, som var påvirket af narko. Han blev anholdt og taget med på stationen, så han ikke var til fare for trafikken.

Nummerplader blev taget fra usikker bil

Trafiksikkerheden vandt over bilen, da en patrulje søndag morgen valgte at indrage pladerne fra en bil i meget dårlig stand. Klokken 05:45 traf en patrulje den pågældende bil på Silkeborgvej i Brabrand, hvor de besluttede at se nærmere på køretøjet. Dækkene var nedslidte, støddæmperne var defekte og baglysene virkede ikke. Dertil kørte den 21-årige bilist rundt på et reservehjul, som havde siddet der meget længe. Derfor tog betjentene den beslutning, at indrage pladerne og kalde bilen til syn.

Derudover har der været følgende færdselshændelser i Østjyllands Politi’s kreds:

En 56-årig mandlig bilist blev i går kl. 20.45 anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Djurslandsmotorvejen ved Hornslet.

En 35-årig kvindelig bilist blev i nat kl. 00.45 anholdt og sigtet for spritkørsel, da hun blev standset af en patrulje på Grøndalsvej i Viby.

En 35-årig mandlig bilist blev i nat kl. 4.55 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Fladbrovej i Randers NV.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 17.00 på Rytoften i Hasle i Aarhus V. En 28-årig mandlig bilist kørte ind i en knallert ført af en 24-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade ved sammenstødet. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

LÆS OGSÅ:
Mazda: Fremtidens MX-5 kommer ikke til at minde som sin forgænger

Du kan læse den fulde rapport fra Østjyllands Politi lige her.

Nordjyllands Politi

Narkopåvirket bilist kørte over for rødt

En 19-årig bilist kørte natten til mandag den 20 august over for rødt, på Viaduktvej/Thistedvej i Nørresundby. Det spottede en patrulje, som straks satte efter. Da betjentene tog kontakt til bilisten, var han tydeligt påvirket af stoffer. Narkometeret blev derfor fundet frem, som slog ud på cannabis og kokain. Han blev anholdt og sigtet for at køre i bil i påvirket tilstand, samt for at have kørt over for rødt.

Fælgetyve ved Skoda forretning

En Skoda forretning i Nørresundby, fik besøg i weekenden den 17-19 august af nogle fælge-tyve. Om det gik ud over forhandlerens biler melder rapporten ikke noget om, men en Mercedes-Benz som var parkeret på parkeringspladsen, fik nappet alle sine hjul. Nærmere detaljer kender vi desværre ikke til.

Stjal parfumer fra VW Golf

En 28-årig mand fra Viborg blev mødt søndag aften af en smadret bilrude og tre manglede parfumer, da han ankom til sin bil i Aalborg. Den bagerste siderude i mandens VW Golf var smadret, og herefter havde gerningsmanden taget for sig af en række parfumer fra bilens handskerum. Det skete på Hjulmagervej i Aalborg.

Nedbremsning kostede færdselsuheld

Søndag eftermiddag den 19 august, ramte to biler ind i hinanden på Kystvejen i Hadssund. En bilist skulle til venstre fra Kystvejen, og bremsede ned for at svinge. Det opdagede den bagvedkørende bil ikke, og det endte derfor med at de to biler ramte hinanden.

Du kan læse den fulde rapport fra Nordjyllands Politi lige her.

Nordsjællands Politi

Beruset mand stjal bil – og punkterede

I Vedbæk blev en 52-årig mand fra København anholdt for spirituskørsel i en stjålet bil, efter at han havde påkørt en kantsten og punkteret på Gøngehusvej. Han blev opdaget af en borger mens han sad i bilen, som tog kontakt til ham, mens en anden borger ringede efter politiet.

Fik stjålet sin bil under et salg

I Veksø fik en 47-årig mand stjålet sin bil søndag eftermiddag kort efter klokken 17:00, da to mænd som ville købe hans bil, stak af med den. Sælgeren havde forladte de to købere et kort øjeblik, og da han kom tilbage var både bil og købere væk. En situation vi desværre har hørt om før. Læs historien her.

Tyveri i Hørsholm og Rungsted Kyst

En bil holdt parkeret på Sandbjergvej søndag ved 10 tiden, hvor der blev stjålet en sort lædermappe med private papirer i, et speedbådskørekort samt en nøgle til et sommerhus. Ved at knuse bilens bagrude, havde tyven sikret sig adgang til bilen. Derudover blev en bil på Smidtstrupørevej udsat for indbrud, søndag mellem 13:50-16:30, hvor tilsvarende rude blev knust og en taske med sko, tøj, smykker og en tablet blev stjålet.

Du kan læse den fulde rapport fra Nordsjællands Politi lige her.

Midt- og Vestsjællands Politi

Der er sket rigtig mange hændelser i Midt- og Vestsjællands Politi, og her er et udpluk fra rapporten:

Kørsel uden førerret – bil beslaglagt – Abbetvedvej, Gevninge, Roskilde – Lejre

Kl. 1035 blev en 47-årig kvinde fra Højby Sj. for femte gang inden for de seneste tre år standset af politiet, der dermed afslørede hende i at køre bil, selv om hun ikke havde førerret. Hun blev sigtet for den overtrædelse af færdselsloven og samtidig gjort bekendt med, at politiet nu beslaglagde hendes personbil med henblik på senere konfiskation. Hun vil derfor høre nærmere fra politiet i anledning af dagens sag.

LÆS OGSÅ:
Lamborghini Gallardo brænder ned til grunden

Færdselsuheld – Sydmotorvejen, Køge

Kl. 1219 kørte en 19-årig mand fra Vallensbæk Strand i en varebil i sydlig retning ad Sydmotorvejen med ca. 110 km/t i 2. vognbane i kurven lige efter udfletningen fra Køge Bugt Motorvejen til Vest- og Sydmotorvejen. I kurven kørte han ind i venstre side på en anden varebil ført af en 48-årig mand fra Bjæverskov i 1. vognbane. Sammenstødet bevirkede, at den 48-årige ramte et autoværn og kørte i grøften. Ingen kom til skade ved uheldet.

Færdselsuheld – Østrupvej, Ugerløse – Holbæk

Kl. 1828 var to motorcyklister og en varebil impliceret i et færdselsuheld ved en vejkurve. Den ene motorcyklist – en 24-årig mand fra Slagelse – kørte ad Østrupvej mod nordvest og stødte efter en vejkurve sammen med en modkørende varebil ført af en 45-årig mand fra Polen. Motorcyklisten væltede, og den anden motorcyklist – en 26-årig mand fra Slagelse – der kørte bagefter i samme retning, kunne ikke undgå at påkøre den væltede motorcykel. Vejen var spærret i forbindelse med politiets undersøgelser og oprydningen på stedet i ca. 2 timer. Begge motorcyklister blev bragt til skadestuen, hvor den 26-årige fik konstateret et knoglebrud i skulderpartiet. De to øvrige slap med diverse knubs.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Køgevej / Øde Hastrupvej, Roskilde

Kl. 2050 var der sket et uheld i krydset, idet en 87-årig kvinde fra Solrød Strand var kørt fra Øde Hastupvejog videre ud på Køgevej i sydlig retning. På Køgevej blev hun påkørt bagfra af en personbil, der også kørte i sydlig retning ad Køgevej. Efter uheldet stak flygtede den bagfra kommende personbil fra stedet, men tabte undervejs sin ene nummerplade. En årvågen bilist fulgte efter bilen til Gadstrup, hvor bilisten vendte rundt og kørte retur mod uheldsstedet, indtil politiet standsede bilen. Der var tale om en 24-årig mand fra Litauen, som kørte i en litauisk bil, der manglede en nummerplade. Da den 24-årige var påvirket af spiritus, blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel. Efter udtagelse af en blodprøve og afhøring til sagen løslod politiet litaueren, som dog vil høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Fange flygtet / biltyveri mv. – Jyderup / Holbæk

Kl. 0107 anmeldte en 19-årig mand fra Asnæs, at han netop havde fået stjålet sin bil, som han havde efterladt på Jernbanevej, Holbæk, med nøglerne i tændingen. Den 19-årige havde stået lige ved siden af bilen, da en fremmed mand pludselig sprang ind i den og kørte derfra, medens den 19-årige gjorde et forsøg på at standse biltyven ved at kaste sig ind i bilen. Han blev dog skubbet ud af biltyven, der herefter kørte hurtigt fra stedet. Efter ca. 30 sekunder fik en civil patruljebil kontakt med den stjålne personbil, hvorefter biltyven forsøgte at køre fra politiet i en kortere biljagt, der endte i en haveforening i Rørvangsparken. Biltyven efterlod bilen og flygtede til fods, men blev dog hurtigt løbet op og anholdt. Der var tale om en spirituspåvirket, 39-årig mand fra Glamsbjerg, som viste sig at flygtet fra Jyderup Statsfængsel tidligere på aftenen. Efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol blev han afhørt til sager om flugt fra fængslet, biltyveri, forvoldelse af fare for den 19-årige bilejer og spirituskørsel. Politiet bragte ham retur til Kriminalforsorgen, så han kunne fortsætte sin afsoning af en frihedsstraf.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Birkelyparken, Greve

Kl. 0154 var en personbil kørt galt i Birkelyparken. Det viste sig, at en spirituspåvirket,22-årig mand fra Greve under kørsel i sydvestlig retning mistede herredømmet over personbilen, der først påkørte et vejtræ, et vejskilt og en lygtepæl i den ene side af vejen, inden bilen kørte tværs over vejen og standsede i en hæk. Hverken føreren eller to passagerer i bilen kom til skade, men den 22-årige blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Ingen andre trafikanter var involveret i ulykken.

LÆS OGSÅ:
Porsche 988 Vision Concept

Søndag – mandag:

Færdselsuheld – Holbækmotorvejen, Kirke-Sonnerup – Lejre

Kl. 0635 mistede en 19-årig kvinde fra Føllenslev kontrollen over sin personbil under kørsel ad motorvejen i vestlig retning kort før afkørsel 16 Kr. Sonnerup. Hun ramte først autoværnet mod venstre, hvorefter bilen kørte tværs over vejen og ramte en kantpæl og dernæst et skilt, inden den standsede. Føreren og en 19-årig, kvindelig passager fra Jyderup blev begge bragt til skadestuen til kontrol, men de var sluppet uskadt fra uheldet. Ingen andre trafikanter blev involveret i uheldet.

Bil brød i brand – Klosterparks Alle, Ringsted

Kl. 1233 endte køreturen i en varebil lidt anderledes end forventet for en 25-årig kvinde fra Slagelse. Under kørsel på p-pladsen udbrød der brand i motorrummet, og branden spredte sig til resten af bilen, inden brandvæsnet fik ilden slukket. Ingen kom til skade ved branden.

Bil med ulovligt udrykningssignaler – Munkholmvej, Holbæk

Kl. 1647 kørte en civil patruljebil ad Munkholmvej, da politiet mødte en modkørende bil, der kørte med høj fart og med udrykningssignaler i form af lys- og lydsignaler aktiveret. Da politiet ikke havde andre patruljebiler end den civile patruljebil i området, blev den modkørende bil indhentet og standset, da bilen ikke var registreret som et udrykningskøretøj. Bag rattet sad en 42-årig mand fra Vedbæk, der havde monteret personbilen med diverse udrykningssignaler svarende til politiets – uden godkendelse eller fornøden tilladelse. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af udstyrsbekendtgørelsen og for uberettiget udrykningskørsel. I politiets påsyn afmonterede han efterfølgende det ulovlige udstyr, som politiet beslaglagde som bevis i sagen. Den 42-årige vil senere høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Kørsel uden førerret – bil beslaglagt – Skovvejen, Svebølle – Kalundborg

Kl. 1740 sigtede politiet en 41-årig mand fra Kalundborg for kørsel uden førerret i en personbil ad Skovvejen ved Bregningevej. Kørekortet havde den 41-årige ikke fået erhvervet sig endnu, og da han to gange tidligere inden for seneste tre år var blevet afsløret i at køre bil trods manglende førerret, beslaglagde politiet bilen med henblik på senere konfiskation. Den sigtede vil derfor høre nærmere fra politiet.

Narkobilist / kørsel uden førerret mv. – Holbækvej, Jyderup – Holbæk

Kl. 0225 kontrollerede politiet en bilist, der netop var standset og steget ud af bilen på en tankstation. Føreren var en 23-årig mand fra Jyderup, som ikke havde noget kørekort. Han skønnedes også påvirket af narkotika under kørslen i en personbil, som viste sig at være monteret med nummerplader fra et afmeldt køretøjet. Den 23-åriges bil var derfor ikke hverken registreret eller ansvarsforsikret. Han blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og løsladt efter afhøring til overtrædelserne af færdselsloven. I bilen fandt politiet også ca. 1½ gram hash, men hverken føreren eller en 18-årig mandlig passager fra Kalundborg ville vedkende sig ejerskabet af hashen, som derfor blev medtaget som hittegods med henblik på senere destruktion, såfremt ejeren ikke findes.

Du kan læse den fulde rapport fra Midt- og Vestsjællands Politi lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.