fbpx

Permanent fartkontrol i Øresundstunnelen

I 2015 er politiet klar med permanent hastighedskonrtol i Øresundstunnelen

Det skal være slut med de høje hastigheds overskridelser i 2015, hvis man spørger det danske politi. De har dog længe arbejdet på en permanent løsning som er blevet forsinket, men den ser nu ud til at være klar i 2015. Det skriver Fokus Øresund.

Og det bliver dyrt. For bøderne er steget, men det vil give en præventiv effekt mener politiet.

Der er nemlig en gruppe af bilister som kører væsentligt over det tilladte, når de passere Øresundsbroen som blev indviet i 2000.

Siden juni 2014 har der været snak om denne løsning, og Rigspolitiet udtalte at man i andet halvår af 2014 ville prøve metoden af med ‘stræknings-AKT’ (Automatisk Fart Kontrol).

Det præcise tidpunkt for igangsættelsen, er dog ikke på plads endnu.

Men målet er klart, farten kommer ned. Allerede de gange hvor politiet har udført fysiske kontroller i tunnelen rygtes det hurtigt, og det får farten til at falde, udtaler Lars Haugaard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.