fbpx

Oplev fantastiske superbiler for fuld udblæsning til SuperCar Day lørdag d. 27. august

Med inspiration fra bl.a. Goodwood Festival of Speed og andre succesfulde bilshows, har et hold danske bil-aficionadoer skabt SuperCar Day, som er et bilshow i bevægelse

Et bilshow i særklasse
Selv om events som Classic Race Århus og CHGP tilbyder masser af bil-action, mangler Danmark et bilshow med en større andel af nye superbiler iblandet eksotiske sportsvogne og ikoniske racerbiler.

SuperCar Day samler de bedste, hurtigste, flotteste og mest sjældne og fantastiske superbiler, og viser dem frem i deres rette element. Idéen og konceptet bag Supercar Day er kort og godt at give publikum muligheden for at opleve en masse fantastiske superbiler helt tæt på.

Imponerende biler fra både forhandlere og private
Et eksklusivt udvalg af danske superbiler-forhandlere fremviser deres ypperste modeller, heriblandt Lamborghini Copenhagen, Porsche Danmark og Mercedes-Benz CPH (AMG Performance Center).

Udover forhandlernes flotte line-up af biler, støtter en del private ejere af sjældne superbiler op om SuperCar Day ved at komme med deres unikke biler, stillestående såvel som kørende.

Resultatet er en samling superbiler, der ikke tidligere er set på dansk jord, og den imponerende liste tæller mærker som Aston Martin, Bentley, Bugatti, Ferrari, Koenigsegg, Lamborghini, McLaren og Porsche.

Heriblandt findes ikoner som Bugatti Veyron, Aston Martin DB9 R (Le Mans racer), Jaguar XJ220S og som noget helt specielt kan vi præsentere den ekstreme BAC Mono for første gang på dansk jord.

Oplev fantastiske superbiler for fuld udblæsning til SuperCar Day lørdag d. 27. august, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Oplevelser for alle sanser
Der vil være en masse fantastiske oplevelser, hvor racerkørere og et bredt udvalg af superbiler underholder tusindvis af gæster – både i udstillingsområdet og på banen, og der skal i løbet af dagen gøres forsøg på at slå banerekorden.

Som noget helt unikt for dette show kan gæsterne selv sætte sig bag rattet af en superbil og mærke suset på banen over intense 4 omgange.

For at sikre mætning af maver såvel som sanser, vil foodtrucks tilbyde salg af lækker mad og drikkevarer til både store og små.

Billetter til høj og lav
Supercar Day er Danmarks eneste ægte superbil-show, og der tilbydes 3 typer billetter med forskellige fordele.

Kommer du udelukkende for at opleve atmosfæren og se alle de fantastiske biler, er basis-billetten det rigtige for dig (sælges gennem ticketmaster).

Med denne billet har du adgang til hele udstillingsområdet samt tribunen mod banen. For virksomheder har vi sammensat 2 attraktive VIP-pakker med adgang til bl.a. lounge, mad og drikke o.m.m.

Holdet bag SuperCar Day
Der står nogle erfarne folk bag SuperCar Day, der til fulde står inde for arrangementets høje niveau og professionelle gennemførelse.

Primus motor er Peter Lynggaard Andersen, der er indehaver af virksomheden P1 Management, herunder SportsCar Rental og Parc Fermé. Peter har formået at udvikle SportsCar Rental fra 1 mand og 1 bil i 2009 til en velkonsolideret virksomhed i stærk vækst, der foruden Danmark, nu også dækker Sverige, Norge og Finland, og i 2017 har planer om at indtage det store tyske marked for oplevelsesture i superbiler.

Han udtaler:

“Vores filosofi er at superbiler skal opleves, ikke kun se og høre dem, men vi giver rent faktisk folk mulighed for at få opfyldt en drøm ved at være bag rattet i en Ferrari 458 med en V8 motor med 562 HK der tager dig fra 0-100 på omkring 3 sekunder. Det er en fed oplevelse, som vi ønsker, at alle der drømmer om og som har et kørekort, skal prøve”.

Det passionerede trekløver fuldendes af Henrik Nielsen, der er superbil-nørd og medindehaver af SportsCar Rental, samt Lars Meller, der har højoktan-blod i årerne fra +10 år med branding, kommunikation og PR for high-end automotive brands på internationalt plan.

Se programmet, superbil-listen og meget mere på SuperCarDay.dk

[nggallery id=601]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.