fbpx

Oplev Aston Martin DB10 fra SPECTRE i København

Vi tog en tur til Toldboden i København, for at se nærmere på Aston Martin DB10

Der var nok en del turister som fik sig lidt af en overraskelse, da de kom spadserende langs vandet i København, og pludseligt kom rundt om hjørnet ved Toldboden til synet af mere end 10 Aston Martin modeller side om side.

Der er tale om et helt unikt Aston Martin event i København, hvor interesserede har mulighed for at kigge nærmere på den nye fede Aston Martin DB10, som medvirker i den nye Bond film Spectre. Bilen er placeret i centrum af den lille indendørs biludstilling, mens seks andre modeller er placeret uden for.

Hvis du vælger at kigge forbi om tirsdagen (i morgen) hvor der er åbent for publikum, så er der gratis entre, autografer fra Christoffer Nygaard der samtidig fortæller om sin DB9R GT3-racer mm. I dag er kun åbent for udvalgte inviterede medier, mens der om aftenen holdes et lukket VIP event.

LÆS OGSÅ:
Ford gør den amerikanske drøm til virkelighed

Blandt nogle af de biler du kan opleve, er f.eks den Vanquish som medvirkede i ‘Die Another Day’, en DB5 og den DBS. Dertil er der selvfølgelig også den nye føromtalte DB10. Til dem med hang til de ældre modeller, kan der også opleves to af de tidligere modeller, Aston Martin DB4 og en Aston Martin DB6.

Herunder kan du se billeder fra mandagen, før eventen gik i gang. Læs alt om begivenheden her, og følg det sidste nye på Facebook her.

[nggallery id=514]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.