Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Opgradér din bils hjem

Som alle andre af vore læsere er du med garanti vild med biler generelt, og specielt din egen bil har formodentlig en stor plads i dit hjerte


Du bruger masser af tid og også penge på at tune, passe og pleje bilen, så den altid er lækker, ren og ser skarp ud. Og hvor bor bilen så, når den ikke er på vejene?

I en gammel beskidt garage, hvor den slås om pladsen med plæneklippere, haveredskaber og flyttekasser fulde af ragelse. Eller i en åben carport, hvor cyklerne vælter ned over den stakkels bil. Sådan er situationen i hvert fald hos et flertal af danske bilejere.

Men hvorfor skal dit kæreste eje bo så usselt?

Vi kommer her med tre tips til hvordan du kan få en meget federe garage:

Smarte detaljer
Du behøver ikke at være James Bond for at have en garage med fede effekter. Okay, det duer måske ikke med en hemmelig, underjordisk garage midt i parcelhuskvarteret, men du kan komme langt hen ad vejen med en simpel garageportåbner. Regner eller sner det? Pyt, du kan blive siddende inde i bilens varme og bippe garageporten åben med din fjernbetjening. Helt uden våde fødder eller sne i håret.

Det er ikke svært selv at installere en garageportåbner hvis du har bare en smule fingerfærdighed. Du kan læse en guide til hvordan man gør lige her. Alternativt kan du få en håndværker til at gøre det. Det er en mindre operation.

Ryd ud i garagen
Begynd med at gennemgå alt hvad der står i din garage. Smid alt ud, du ikke har brugt de sidste 3 år. Overvej om der er noget, der med fordel i stedet kan placeres i et redskabsskur, på loftrummet eller i en kælder. Der skal optimalt kun findes bilrelaterede ting i din garage.

Gør ren
Din renpudsede bil skal ikke stå i skidt og snavs, så sørg for at holde garagen fejet og rengjort. Det gør hele biloplevelsen til en behagelig affære. Og det er jo tosset, at din bil skal blive beskidt når den står i dens “soveværelse”.

[nggallery id=478]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.