Onsdagstræf April 2014 i Hørsholm

Vores venner fra Streetcup.dk, havde arrangeret onsdagstræf på en ny lokation – denne gang foregik det i Hørsholm

 

Onsdagstræf i Hørsholm

 

Der var lagt op til spænding, da vores venner fra Streetcup.dk havde annonceret at de tilrettelagde deres vanlige Onsdagstræf på en ny lokation – denne gang i Hørsholm. Oprindeligt har disse hyggelige onsdagstræf været afholdt i Rødovre, men grundet en skærpet pladsmangel har man fra Streetcup‘s side valgt at finde et nyt sted.

 

Aftenen var ret kold i og med at måneden desværre ikke er den varmeste endnu. Men trods det var der mødt en pæn række fede biler frem ved denne aften. En positiv ting ved denne lokation er også, at der findes en indendørs grillbar. Her vil man så kunne gå på toilettet, købe mad og drikke og ikke mindst holde varmen eller stå i læ hvis det skulle regne.

 

På pladsen var en masse forskellige biler mødt frem, der i blandt en masse japaner biler. Vores kollega Anders fra Ekstra Bladet Biler var også forbi, for at finde nye input til hans bilprogram Topfart. Her har almindelige danskere med ombyggede biler, mulighed for at få sin bil vist frem på Ekstra Bladet.

 

For vores del må vi nok erkende, at vi desværre havde taget alt for lidt tøj på til aftenen. Så vi var nødsaget til at køre igen ganske kort efter at vi var ankommet, men de følgende billeder nåede vi dog alligevel at tage på pladsen.

Vi ser frem til flere og endnu større træf fra Streetcup i løbet af året, hvor et varmere vejr helt klart vil bidrage til flere spændende biler og længere aftener!

 

[nggallery id=823]

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!