fbpx

Officielt: Se Mercedes-Maybach S-Klassen

Mercedes-Maybach S-Klassen får debut på Los Angeles Auto Show

I dag har den store Mercedes-Maybach S-Klasse fået sin debut på Los Angeles Auto Show.

Daimler genopliver navnet ‘Maybach’ med denne topmodel af S-klassen. Den er blevet hele 200 mm længere, og lander derved på en længde over fem meter (5453 mm). Og med den store forøgelse, er akselafstanden endt på 3365 mm. Og det ses tydeligt udefra, hvor bilen også har fået Maybach logoer og intet mindre end en 66 mm kortere bagdør, for at gøre plads til den sidste siderude ved C-stolpen.

Som forventet er de største ændringer i kabinen. Her kan bagsædepassagererne nyde den ekstra store benplads og slå ryglænet ud, som kan justeres separat mens fodrummet og sædets referencepunkt forbliver uændret. Desuden kan puden også justeres individuelt, både i hældning og vandret.

Den nye Mercedes-Maybach S-Klasse lover at være den mest lydløse bil i verden, takket være de helt specielle elementer der er brugt til at fjerne støjen udefra.

I første omgang kommer bilen på markedet som en S600 variant med en 6.0-liters twin-turbo V12 motor med 530 hestekræfter og 830 Nm. Derefter følger en S500 med en 4,7-liters V8 bi-turbo med 455 hestekræfter og 700 Nm. Til sidst kommer den så med en S400 4Matic, som får en 3,0-liters V6 motor med 333 hestekræfter og 480 Nm, samt 4Matic firehjulstræk.

Den nye Mercedes-Maybach S-Klasse kommer på markedet i februar 2015.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.