fbpx

Officielt: Ford Focus RS får 350 hestekræfter!

Ford har nu slået fast, at den næste Focus RS får 350 hestekræfter

Langt om længe har Ford slået fast, hvad den næste Ford Focus RS kommer til at byde på.

Vi ved alle, at den får en 2,3-liters EcoBoost motor direkte fra storebror Mustang, men hvad nyt er, er at den får 350 hestekræfter og 440 Nm. Førhen var det ellers kommet frem fra Ford, at bilen ville yde mere end 319 hestekræfter. 470 Nm vil kunne opnås i 15 sekunder, når Overboost funktionen bliver aktiveret.

Motoren har sit maksimale omdrejningspunkt ved 6,800 omdrejninger og leverer hele sit moment mellem 2,000 og 4,500 omdrejninger. Men hvad den går fra 0-100 km/t vil de ikke ud med, og ligeledes med topfarten. Vi gætter på under 4,0 sekunder til 100 km/t og en elektronisk begrænset topfart på 250 km/t.

Det håbes at Ford vil udgive nogle performance specifikationer ved dette års Goodwood festvival, hvor Ken Block vil vise bilen frem og køre det famøse hillclimb i en prototype af Focus RS.

[nggallery id=419]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.