fbpx

Nye detaljer om Nissan 370Z Nismo

Kommer til Europa udelukkende med seks-trins gearkasse

Nye detaljer om Nissan 370Z Nismo, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Nye detaljer om Nissan 370Z Nismo

Den faceliftede udgave af Nissan 370Z Nismo, kommer på markedet i Europa fra september. Siden juli har den dog kunne købes i USA.

Ligesom den amerikanske udgave, får euro-spec 370Z Nismo en opdateret front. Det inkluderer en ny forkofanger med stort luftindtag, luftindtag i skærmene rundt om hjulet samt  nye LED kørelys lygter. Dertil får den Nismo-gejl i form af røde detaljer på forkofangeren, andre sidespejle, Nismo mærker og nye to-tonede 19-tommer alufælge.

370Z Nismo har en 3,7-liters V6 motor med 350 hestekræfter og 374 Nm. Men til forskel fra den amerikanske udgave, hvor den kan fås med en 7-trins automatgearkasse, fås den udelukkende i Europa med en 6-trins manuel gearkasse.

Priserne kendes desværre ikke endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.