fbpx

Ny VW Caddy med 1,0-liters Up! motor

Nu er fjerde generation af Caddy klar med et skarpere design

Pressemeddelelse

Den nye og fjerde generation af Caddy er perfektioneret i alle aspekter fra design over motorer til interiør og sikkerhed, så Caddy endnu en gang vil sætte standarden for små varebiler og MPV’er.

Det nye frontdesign og den markante bagende giver den nye Caddy et karakteristisk udseende, der skiller sig endnu mere ud takket være for- og baglygternes nye look. Caddy har bevaret sin høje funktionalitet, alligevel fremstår Caddy mere karakterstærk, eksklusiv og dynamisk.

Den nye karakteristiske designstil er ført videre i interiøret, der ligesom det ydre er kendetegnet ved skarpe kanter og klart definerede overflader. Dekorative ventilationsdyser og et nyt infotainmentsystem giver instrumentbordet et moderne udtryk.

I forbindelse med Composition Colour, Composition Media og Discover Media radio-navigationssystemerne kan Caddy nu også udstyres med bakkamera. Som ekstraudstyr kan Caddy fås med Park Assist, der automatiserer parallelparkering eller situationer, hvor der parkeres vinkelret på kørselsretningen – praktisk for kurerservices og lignende.

Den nye Caddy kan fås med en række nye assistent- og sikkerhedssystemer, der beskytter og hjælper føreren i forskellige kørselssituationer. Det gælder eksempelvis områdeovervågningssystemet Front Assist, der har City Emergency Brake integreret. Hvis føreren overser en bil, en fodgænger eller en anden forhindring forude, aktiveres bremserne automatisk ved hastigheder på op til 30 km/t.

Den nye Caddy er ligeledes udstyret med det prisbelønnede multikollisionsbremse-system, der automatisk holder bremserne efter en kollision, hvis føreren ikke længere selv er i stand til det, således at risikoen for følgekollisioner bliver minimeret.

Caddy kan også fås med Light Assist, der varierer og optimerer forlygternes lys, alt efter den givne kørselssituation, eller træthedsregistrering, der registrerer symptomer på træthed og anbefaler chaufføren at tage en pause. Caddy tilbydes også med adaptiv fartpilot, der er aktiv ved hastigheder fra 0 til 160 km/t (med manuel gearkasse: 30-160 km/t) og som via radarsensorer hele tiden tilpasser hastigheder til det forankørende køretøj. I versioner med DSG-gear kan den adaptive fartpilot bremse bilen helt ned til, fx hvis der er kødannelse.

Den nye Caddy er udrustet med state-of-the-art motorer, der leverer motorkraft og lavt forbrug og alle lever op til EU6-emissionskravene. Der er fire 2-liters TDI-dieselmotorer, der yder fra 75 til 150 hk, hvor den mest brændstoføkomoniske version er Caddy BlueMotion, der kører over 25 km/l ved blandet kørsel og som er udviklet med transportopgaver i byerne for øje.

Caddy fås også med tre TSI-benzinmotorer henholdsvis 1,2 TSI med 84 hk, 1,4 TSI med 125 hk og en nyudviklet 1,0 TSI med 102 hk.

Den nye Caddy forventes markedsført i Danmark i løbet af efteråret 2015.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.