fbpx

Ny Ring-Taxi: Jaguar F-Type SVR!

Britterne har overtaget på Ringen

Nu kan du booke intet mindre end en Jaguar F-Type SVR, når du vil rundt på Nürburgring i den famøse Ring-Taxi. Tidligere har det ellers været en BMW du kunne sætte dig i sædet ved, men nu er den blevet udskiftet af en britisk sportsvogn.

Inden du dog får lov at komme med, skal du dog iføre dig en racerdragt og hjelm, samt en hals- og nakkestøtte af sikkerhedsmæssige årsager. For det kommer til at gå stærkt, rigtig stærkt! Personer under 18 år kan dog heller ikke være med på legen.

Prisen for oplevelsen er lige omkring 2200 DKK (295 Euro). Når køreturen er afsluttet kan du få lov at se en video af turen.

Den 575-hestes Jaguar F-Type SVR er klar til slutningen af oktober.

0-100 km/t klares på 3.5 sekunder, og topfarten er på 322 km/t. Hvis du selv vil eje en variant, så kommer den både som Coupé og Cabriolet. Den sidstnævnte version er dog en tand langsommere, fordi den vejer lidt mere. Og så koster den lidt mere på prisen. Begge modeller kommer på markedet denne sommer.

[nggallery id=578]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.