fbpx

Ny Porsche Macan fra lige knap 1 mio kroner

For- og bagakslen har forskellig dækbredde – som en sportsvogn

Pressemeddelelse

Hvad er det for en bil?

Den nye Macan lanceres med en effektiv toliters firecylindret turbobenzinmotor med ny forbrændingskammergeometri og benzinpartikelfilter. Den yder 245 hk og har et maksimalt drejningsmoment på 370 Nm. Dermed sprinter den kompakte SUV i kombination med den 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse PDK fra 0 til 100 km/h på 6,7 sek. og opnår en tophastighed på 225 km/h.

Hvad er der nyt ved den?

De mest iøjnefaldende nyheder blandt de omfangsrige opgraderinger af modellen, når det gælder design, komfort, opkoblingsmuligheder og køredynamik, er det tredimensionelle LED-lysbånd på bagenden samt det nye, fuldt opkoblede Porsche Communication Management med en 10,9” stor touchscreen i kabinen.

Den nye Macan kommer også med forskellig dækbredde på for- og bagakslen – typisk for en sportsvogn. Det giver mulighed for at udnytte fordelene ved det intelligente firehjulstræk Porsche Traction Management (PTM) på en optimal måde for køredynamikken.

Nyudviklede dæk med forbedrede performance-egenskaber giver mulighed for endnu mere tværdynamik. Hjulenes diameter går fra 18” (standardudstyr) og op til 21” som ekstraudstyr.

I stil med Porsches DNA kommer den nye Macan med et tredimensionelt udformet LED-baglysbånd. Stoplygterne i 4-punkts design afspejler også mærkets identitet.

Ny Porsche Macan fra lige knap 1 mio kroner, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

I de nydesignede forlygter anvendes der nu som standard LED-teknik.

De nye lakfarver ”Mamba Green Metallic”, ”Dolomite Silver Metallic”, ”Miami Blue” og ”Chalk” udvider individualiseringsmulighederne.

Porsche Connect Plus inklusive LTE-telefonmodul med SIM­kortlæser, Wi-Fi-hotspot samt talrige Porsche Connect-tjenester er ligeledes en del af standardudstyret. I den forbindelse spiller blandt andet opkoblingen til den navigationsrelaterede ”Here Cloud” en central rolle. Det betyder, at føreren altid har aktuelle onlinedata til rådighed til en hurtig ruteberegning.

Porsche Connect App og Porsche Car Connect App giver føreren mulighed for at kommunikere med sin Macan via en smartphone. Derudover giver Offroad Precision App mulighed for at gøre offroadoplevelsen med Macan endnu mere følelsesbetonet og dokumentere den.

Hvordan ser motorprogrammet og udstyrslisten ud?

Til den nye Macan fås et udvidet udvalg af udstyr med videreudviklede assistentsystemer.

GT-sportsrattet (ekstraudstyr) viser samhørigheden med 911’eren i kabinen. Derudover fås Macan nu med Mode-kontakten integreret i rattet inklusive Sport Response-knap som en del af Sport Chrono-pakken, der fås som ekstraudstyr.

Den nye køassistent giver på basis af den adaptive fartpilot mulighed for mere komfortabel og afslappet kørsel i hastighedsområdet op til 60 km/t.

Systemet kan ikke blot accelerere og bremse delvis automatiseret, det kan også assistere med at holde vognbanen ved køkørsel eller i tæt trafik.

Ny Porsche Macan fra lige knap 1 mio kroner, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Ny Porsche Macan fra lige knap 1 mio kroner, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Porsche udvider blandt andet listen med komfortekstraudstyr med en elopvarmet forrude og en ionisator, der sammen med det standardmonterede partikelfilter bidrager til en forbedring af luftkvaliteten i kabinen.

Standardudstyret er blandt andet blevet udvidet med LED-forlygter, det nye PCM med onlinenavigation og Connect Plus samt en tyverialarm inklusive kabineovervågning.

Som ekstraudstyr styrer Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus) lysfordelingen adaptivt.

Med det nye Porsche Communication Management (PCM) udvider Macan mulighederne i det digitale Porsche univers. Systemets full-HD-touchscreen er nu på 10,9” i stedet for hidtil 7,2”. Som i Panamera og Cayenne kan brugerfladen udformes individuelt ved hjælp af fordefinerede ikoner.

Det nye system er som standard fuldt opkoblet og omfatter onlinenavigation, mobiltelefonforberedelse, to audiointerfaces samt en intelligent stemmebetjening.

Hvad koster den?

Den nye Macan kan allerede nu bestilles hos Danmarks 2 Porsche Centre: Porsche Center København og Porsche Center Aarhus.

Den kompakte SUV, der produceres på Porsches fabrik i Leipzig, koster i Danmark inklusive moms, afgifter og landespecifikt udstyr fra kr. 1.043.754 inkl. lev. omkostninger.

[nggallery id=936]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.