fbpx

Ny Mercedes-Benz S63 Cabriolet optaget på video

Kommende Mercedes-Benz S63 AMG Cabriolet er blevet optaget på video

En prototype af en næsten færdig variant af den kommende Mercedes-Benz S63 AMG Cabriolet, er blevet optaget på video under dens afsluttende tests.

Den kommende Mercedes-Benz S63 AMG Carbiolet får debut på Frankfurt Motor Show i næste måned, hvor både en V8- og en V12-variant vil kunne opleves. V8 udgaven vil formentlig få twin-turbo på en 5,5-liters motor med 577 hestekræfter og 900 Nm, mens den noget større V12 i S65 AMG Cabriolet vil yde noget mere.

Udseendet på bilen vil blive ret identisk med coupe udgaven. Den åbne model får udskiftet taget med en elektrisk stof kaleche, og det vil formentlig give bilen en øget vægt. Det gør så også, at bilen bliver en anelse langsommere end coupe udgaven, som kører til 100 km/t på bare 4,2 sekunder.

I Tyskland starter priserne for en coupe på 170.586 Euro, og den åbne udgave forventes at bryde 200.000 Euro grænsen. Specielt når du tilvælger nogle af de mange tilkøbs muligheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.